به گزارش خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس، سید یاسر رایگانی در برنامه زنده تلویزیونی در ارتباط با طرح مبارزه پوشاک قاچاق گفت: این طرح از سال گذشته برای مبارزه با پوشاکهایی که برند قاچاق دارند آغاز شده و با همکاری سایر دستگاهها ادامه یافته است.
وی افزود: متاسفانه استفاده مردم از پوشاک قاچاق بسیار بالاست و معمولا از سوی فروشگاههایی عرضه میشوند که با عنوان تخفیفهای بیش از 70 درصد بوده و درواقع هیچ کدام از آنها مجوز فعالیت ندارند.
رایگانی گفت: در شرایط اقتصادی حال حاضر برخی برندهای پوشاک در استانهایی که آمار گردشگران بالایی دارد مانند استانهای شمالی میبینیم که برندهای خارجی عرضه میشود در حالی که به جرات میتوان گفت 95 درصد این کالاها خارجی نیست، بلکه کاملا ایرانی است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: این موضوع جای سوال دارد که چرا ما به این نوع کالاها اعتماد داریم در حالی که هیچ کدام از فروشگاهها مجوز ندارند، اما پوشاک خود را به عنوان برند خارجی عرضه میکنند و درواقع اعتماد مردم را به نمایندگیهای واقعی از بین میبرند.
وی ادامه داد: در بازدیدهایی که از برخی نمایندگیهای عرضهکننده پوشاک خارجی داشتهایم مشاهده شد که در این کارگاهها دوخت، پارچه و کارگر همه ایرانی بودهاند، اما آن محصول را به عنوان محصول ترک و خارجی به 5 برابر قیمت میفروشند.
رایگانی گفت: امیدواریم با اجرای طرح مبارزه با پوشاک قاچاق بتوانیم 235 هزار شغل از دست رفته را برگردانیم و 5000 واحد صنفی را از بیکاری صد درصد نجات دهیم.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: در حال حاضر 2.5 میلیارد دلار پوشاک خارجی وارد کشور میشود که 98 درصد از سهم بازار پوشاک را به خود اختصاص میدهد.
انتهای پیام/