به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، روز گذشته عکسهایی از کمپ منافقین در آلبانی منتشر شد که اعضای این گروه ضدانقلاب و تروریستی پشت کامپیوتر، مشغول فعالیت در فضای مجازی برای تاثیرگذاری بر فضای کشور هستند که با واکنش طتز کاربران نیز مواجه شد.
پایگاه خبری خبرآنی چندی پیش در گزارشی به نحوه فعالیت منافقین در فضای مجازی با هشتگهای فیک و جعلی پرداخته بود که در متن زیر به بازنشر آن پرداختهایم.
در ماههای اخیر چندین هشتگ در فضای مجازی به خصوص توئیتر درباره ایران مشهور شد و توئیتهای متعدد و فراوانی ذیل این هشتگها در شبکههای اجتماعی منتشر شد.
این هشتگها شامل #تظاهرات_سراسری، IranRegimeChange# و #براندازم هستند و البته هشتگ IraniansSupportTrump# که در ذیل آن تعداد زیادی اکانت فارسی زبان، از ترامپ برای تحریم و یا حمله نظامی به ایران حمایت میکنند.
این هشتگها بیشتر در اغتشاشات دی ماه سال گذشته و همچنین اغتشاشات سال جاری دیده شدند. این هشتگها در واقع این طور وانمود میکردند که اکثریت مردم ایران خواهان براندازی نظام و یا تغییر حکومت در ایران هستند و بدین وسیله به مردم جهان و رسانههای بزرگ و کوچک القا میشد که این خواستهی مردم ایران است.
- اما واقعیت ماجرا
اخیرا شبکه خبری الجزیره انگلیسی گزارشی مستند منتشر کرده که از عملکرد منافقین در فضای مجازی علیه ایران پرده برمیدارد. الجزیره در این گزارش مستنداتی را منتشر میکند که نشان میدهد پس از واگذاری کمپ جدید به منافقین در کشور آلبانی، این محل به یک کارخانه اکانتسازی برای فعالیت در فضای مجازی علیه ایران تبدیل شده است.
الجزیره در این مستند، با دو تن از اعضای سابق منافقین که موفق به فرار از کمپ آلبانی شدهاند، مصاحبه کرده و آنها اطلاعات زیادی از پشت صحنه فعالیت در توئیتر و فضای مجازی را برای اولین بار بازگو کردهاند.
این اعضای سابق منافقین، صراحتا اعلام میکنند که هشتگهای #تظاهرات_سراسری، IranRegimeChange# و #براندازم را برای تاثیرگذاری روی رسانههای اصلی و مردم ایران توسط منافقین ساخته شده و آنها موظف بودهاند که روزانه طبق دستورالعملی که به آنها داده میشود، روی موضوعات مختلف پیرامون این هشتگها و سایر هشتگها و کمپینهای مجازی، علیه ایران فعالیت کنند.
طبق آنچه که این دو عضو فراری منافقین از کمپ آلبانی گفتهاند، وظیفه این افراد کامنتگذاری، ریتوئیت، لایک و . . . بوده تا بدین وسیله هشتگها در توییتر بالا آمده و ترند شوند، تا از این طریق اولا روی ذهن مردم ایران تاثیر بگذارند و اغتشاشات را مدیریت کنند و سپس در رسانههای دنیا و اذهان مردم جهان، مردم ایران را مخالف حکومت مستقر در کشورشان جلوه دهند.
انتهای پیام/