به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، امیر علی حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: با ارائه راهکارهایی همچون توسعه همکاری با سایر مراکز و نهادها به دنبال حمایت حداکثری از شرکتهای دانش بنیان فعال حوزه سلولهای بنیادی هستیم. زیرا ستاد بر اساس مفاد سند ملی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان سیاست گذار و هماهنگ کننده اصلی ذینفعان این حوزه معرفی شده است.
وی ادامه داد: بنابراین تلاش میکنیم بر اساس برنامه راهبردی ۱۰ ساله ذیربط نحوه تعامل و حمایت از توسعه علوم و فناوریهای این حوزه با مراجع مربوطه تنظیم و ترسیم شود.
حمیدیه ابراز کرد: در این راستا سازمان غذا و دارو به عنوان یکی از ذینفعان و حامیان کلیدی این حوزه در کشور محسوب میشود. همکاری ستاد و سازمان غذا و دارو در حمایت از شرکتهای دانش بنیان در این حوزه میتواند گامی مهم و تأثیرگذار باشد. انتظار میرود با همفکری مشترک زمینه سرعت بخشی به توسعه فناوری و تولید محصولات ذیربط بیش از پیش افزایش یابد.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری با تاکید بر تمرکز به حیطههای جدید همچون سلولدرمانی، ژندرمانی و مهندسیبافت گفت: تسریع در تشکیل کمیته راهبردی محصولات سلولهای بنیادی با حضور ریاست سازمان جهت تسریع در رسیدگی به پروندههای فنی و رفع مشکلات شرکتهای این حوزه نیز در دست اقدام است.