به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اسماعیل قادریفر درباره فعالیت شتاب دهندهها در کشور، تصریح کرد: در حال حاضر نزدیک به ۶۰ شتابدهنده فناوری فعال در کشور داریم که کار حمایت از تیمها و سرمایهگذاری اولیه را انجام میدهند تا کمکم استارتاپها به بلوغ برسند و وارد کسبوکار شوند.
وی افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از اواسط سال ۹۷ در نسل دوم اکوسیستم استارتاپی در کشور از طریق ستادهای توسعه فناوری، ایجاد شتابدهندههای تخصصی را در دستور کار قرار داد.
به گفته قادریفر، در حال حاضر ادبیات جدیدی وارد حوزه علمی و فناوری کشور شده است. این ادبیات مختص زیستبوم نوآوری و فناوری است و یکی از مهمترین عناصر توسعه کسب و کارهای نوین در کشور است.
رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری عنوان کرد: در این زیست بوم جدید در کنار پلتفرم، سکوی ایجاد و توسعه شرکتهای دانشبنیان به فکر رونقبخشی به تولیدات فناوران در کشور هم هستم.
وی ادامه داد: نهادینه کردن زیست بوم نوآوری و فناوری در کشور تنها با شناخت عناصر این زیست بوم محقق میشد به همین دلیل تلاش کردیم تمام این عناصر را در زیست بوم کنار هم جمع کنیم.