به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از ساینس آلرت، ستاره ها در ابتدای شکل گیری خود توسط حلقه ای از گرد و غبار و گاز محاصره می شوند که به قرص ما قبل سیاره ای شهرت دارد.
این مواد در بسیاری از موارد به یکدیگر می پیوندند که نتیجه آن شکل گیری اشیای مختلفی در جهان است. گاهی این مجموعه به سیاره های مختلفی مبدل می شود و گاهی نتیجه امر شکل گیری سیارک های کوچک و بزرگ است.
ثبت تصویر از این پدیده منحصر به فرد در هستی کار ساده ای نیست ولی گروهی از محققان بین المللی از کشورهای مختلف موفق به شناسایی ستاره ای جوان با حلقه های باریک و شکاف هایی در میان این حلقه ها شده اند که نشان دهنده آغاز فرایند تشکیل سیاره ها و سیارک های مختلف است.
پژوهشگران با بررسی ماهیت و ساختار حلقه های متعدد یادشده به این نتیجه رسیده اند که آنچه که در مرحله اول از این مجموعه گرد و خاک و گاز حال تشکیل است، یک سیاره خواهد بود. ستاره یادشده در فاصله ۳۷۰ میلیون سال نوری از زمین واقع است.
با توجه به فاصله بسیار زیاد این ستاره از زمین ستاره شناسان بر این باورند که سیاره جدید تا به حال شکل گرفته است. آنها ابعاد این سیاره را ده برابر بزرگتر از زمین تخمین زده اند. آنها می گویند ممکن است در اثر فعل و انفعالات یادشده تا به امروز یک منظومه مشابه با منظومه شمسی با سن کمتر توسط این ستاره ایجاد شده باشد.