به گزارش خبرنگار پارلمانی پایگاه خبری خبرآنی، بررسی لایحه اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان در جلسه علنی امروز (دوشنبه، 27 خرداد) پارلمان مورد بررسی قرار گرفت که بر این اساس، وکلای ملت، مواد 6 ،7، 8 و 9 این لایحه را با اکثریت آراء، تصویب کردند.
براساس ماده 6 این لایحه، به منظور تکریم و حمایت از قهرمانان، پیشکسوتان، نابینایان، ناشنوایان، معلولان و جانبازان ورزشی دارای عناوین قهرمانی المپیک و پارالمپیک، جهانی، آسیایی، پارآسیایی و ملی غیرشاغل و فاقد درآمد مستمر و مشخص، صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور به عنوان نهاد عمومی غیر دولتی با شخصیت مستقل وابسته به وزارت ورزش و جوانان با استفاده از منابع و امکانات موجود ادامه فعالیت میدهد، اصلاح شرایط و مقررات فعالیت وظایف و اختیارات و ترکیب هیئت امنا و هیئت عامل موجود در اساسنامه ظرف مدت ششماه بعد از لازمالاجراء شدن این قانون با پیشنهاد این وزارتخانه به تصویب هیئت وزیران میرسد.
وزارت ورزش و جوانان مکلف است گزارش عملکرد سالانه صندوق را با ذکر منابع و مصارف مربوط به دیوان محاسبات و کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ارسال کند.
طبق ماده 7 وزارت ورزش و جوانان مکلف است ظرف مدت شش ماه بعد از لازمالاجراء شدن این قانون ساختار سازمانی و تشکیلات تفصیلی این وزارتخانه را تهیه کنند و به تأیید سازمان اداری و استخدامی کشور برساند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنی، طبق ماده 8 آئیننامه اجرایی این قانون ظرف مدت شش ماه بعد از لازمالاجراء شدن آن توسط وزارت ورزش و جوانان تهیه میشود و به تصویب هیئت وزیران میرسد.
طبق ماده 9 این لایحه نیز، از تاریخ لازمالاجراء شدن این قانون، قانون تأسیس سازمان تربیت بدنی ایران مصوبه 1350 لغو میشود.
انتهای پیام/