به گزارش گروه دانشگاه پایگاه خبری خبرآنی، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد ابعاد شخصیت علمی مرحوم حجتالاسلام احمد احمدی، رییس سابق مجموعه سمت بیان کرد: احمدی به عنوان استاد حوزه و دانشگاه خدمات شایانی را به طلاب و دانشجویان و جامعه علمی کشور انجام دادند، در شکلگیری بعضی مراکز علمی مانند دانشگاه تربیت مدرس حضور داشتند و همیشه در هدفگذاری و برنامهریزیهای این دانشگاه همفکری میکردند.
وزیر علوم گفت: مرحوم حجت الاسلام احمدی در راهاندازی، اداره و توسعه سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها «سمت» سمت خدمات ارزنده و ماندگاری داشته و دارند. در دوره بعد از انقلاب فرهنگی که دانشگاهها فعال شدند یکی از دغدغهها و نگرانیهای مهم منابع و متون درسی بود که ایشان با خوشفکری و پیگیری توانست آن دغدغه و نگرانی را برطرف کند و ماحصل تلاش ایشان تا به امروز هم در حال استفاده است.
غلامی درباره ویژگیهای علمی و شخصیتی حجتالاسلام احمد احمدی گفت: وی از شخصیتهای علمی بزرگ و مهم کشور ما بودند که سالهای طولانی از عمر خود را صرف اعتلای دانش و فرهنگ کردند و در محیطهای دانشگاهی و حوزوی به عنوان محقق و مدرس و در مراکز تصمیمگیری و برنامهریزی از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر کارگروههای برنامهریزی جز شخصیتهای تأثیرگذار بودند. رحلت وی ضایعهای برای جامعه ما بوده است و برای او از خداوند غفران طلب میکنم و درگذشت ایشان را به جامعه علمی کشور تسلیت میگویم.
این عضو عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به سوالی مبنی بر دستاوردهای سمت در زمان مدیریت حجتالاسلام احمد احمدی عنوان کرد: ما در مورد دستاوردهای سمت باید با این پیشینه ذهنی صحبت کنیم که بعد از انقلاب اسلامی وقتی دانشگاهها در گستره وسیعی فعال شدند، منابع درسی و آموزشی مدون کافی در اختیار نداشتیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر با نگاه انقلابی که به بحث تربیت نیروی انسانی داشتیم این خلاءها بیشتر احساس میشد و مجموعه سمت با مدیریت حجتالاسلام احمد احمدی توانست در تأمین منابع و توزیع آن در همه مراکز آموزش عالی کشور پشتوانه فکری و علمی ایجاد کند و از سوی دیگر تعدیل و توزیع متقابل در منابع علمی در بین دانشگاههای کشور را فراهم کند.
انتهای پیام/