حجت الاسلام والمسلمین علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، در خصوص ویژگیهای سرپرست وزارت آموزش و پرورش، اظهار کرد: اولین ویژگی سرپرست آموزش و پرورش این است که از جنس خود آموزش و پرورش باشد؛ آموزش و پرورش خانواده بزرگی است و نمیشود گفت در این خیل عظیم مدیران خانواده بزرگ ،یک فرد پیدا نمیشود که بتواند این وزارتخانه را مدیریت کند.
وی گفت: دومین ویژگی این است که این فرد مشکلات آموزش و پرورش را بشناسند و بتواند برای حل آنها راهکار ارائه دهد زیرا شناخت صرف مشکلات راهگشا نبوده و باید مدیر این وزارتخانه توانایی ارائه راهکار هم داشته باشد.
نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از طرفی باید این فرد کسی باشد که دولت به او کمک کند و در زمان اختصاص بودجه و اجرای برخی دستورات مرتبط با وزارت آموزش و پرورش با او همراه باشد و به جایی نرسد که این فرد کاسه گدایی به دست بگیرد.
حجتالاسلام والمسلمین سلیمی، ویژگی چهارم این فرد را اهتمام و اعتقاد به اجرایی کردن نظام تحول آموزش و پرورش دانست و اضافه کرد: سرپرست آموزش و پرورش نباید کسی باشد که سند 2030 را در یک شب اجرا کند اما برای اجرای سند تحول 7 سال بهانه بیاورد.
وی، توجه به دانشگاه فرهنگیان را یکی دیگر از ویژگیهای سرپرست آموزش و پرورش برشمرد و گفت: ما امروز مشکل کمبود معلم داریم و باید به دانشگاه فرهنگیان به عنوان دانشگاه تربیت معلم توجه ویژه شود.
نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی، آخرین ویژگی را جدی گرفتن امر تولید محتوا برشمرد و گفت: امروز در بحث تولید محتوا دارای مشکلات عدیده بوده و حتی در بسیاری از حوزهها شاهد عقبگرد هستیم که یکی از مصداقهای کوچک آن حذف درسی مثل شهید فهمیده از کتب درسی است.
حجتالاسلام والمسلمین سلیمی تصریح کرد: سرپرست یا وزیری برای آموزش و پرورش میخواهیم که به آموزش و پرورش توجه کرده و بداند که محصول این وزارتخانه، آینده سازان کشور خواهند بود و با همین دانسته، به تربیت آینده سازان مملکت بپردازد.
انتهای پیام/