همایش «کاربرد پلاسما در صنایع غذایی و کشاورزی» برگزار می شود

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، در این همایش به بیان مبانی پلاسما و کاربردهای آن در صنایع غذایی و کشاورزی مانند کاهش بار میکروبی مواد غذایی و مواد خام گیاهان دارویی و نیز بهبود راندمان جوانه زنی و رشد رویشی بذر گیاهان دارویی و کشاورزی پرداخته می‌شود.

«پروفسور محمود قرآن نویس» معاون مجمع آسیایی- آفریقایی آموزش پلاسما و «مهندس مهدی خلج» محقق و پژوهشگر حوزه پلاسما به تشریح مزیت‌ها و کاربردهای استفاده از این تکنولوژی در صنایع غذایی و کشاورزی می‌پردازد.

این همایش ۲۹ خردادماه ۹۸ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار می‌شود.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.