به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر علی وحدت در نشست مدیران صندوق نوآوری با شرکتهای دانش بنیان حوزه تجهیزات دوار و نیروگاهی با اشاره به مشکلات حوزه تولید در کشور گفت: شرکتهای دانش بنیان نیز از مشکلات حوزه تولید مستثنی نیستند، اما ارزشمندی کار این شرکتها در اقتصاد کشور بر هیچکس پوشیده نیست.
وی تغییر نگاه به شرکتهای دانش بنیان و تسریع در روند درخواست شرکتهای کوچک را از دستاوردهای اخیر صندوق نوآوری و شکوفایی برشمرد و افزود: در گذشته شرکتهای کوچک و بزرگ دانشبنیان با ظرفیتهای مختلف و ویژگیهای متفاوت، میبایست برای دریافت خدمات مالی صندوق نوآوری در یک صف میایستادند، اما اکنون و در دوره جدید این رویه اصلاح شده است.
وحدت با اشاره به تجمیع سه معاونت صندوق نوآوری و شکوفایی در یک معاونت برای تسهیل در اعطای تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان در دوره جدید فعالیت این صندوق، درباره مکانیزمهای ارائه این خدمات به شرکتهای کوچک و بزرگ، گفت: شرکتهای کوچک از این پس برای گرفتن تسهیلات باید به صندوقهای پژوهش و فناوری مراجعه کنند و دیگر نیازی به مراجعه به صندوق نوآوری و شکوفایی ندارند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی صندوقهای پژوهش و فناوری و نیز پارکهای علم و فناوری را از جمله مراکز رفع نیازهای مالی شرکتهای کوچک دانش بنیان و فناور معرفی کرد.
وحدت با اشاره به اینکه ابزارهای سرمایهگذاری مشترک صندوق نوآوری و شکوفایی با شرکتهای بزرگ دانش بنیان فعال است و این شرکتها میتوانند از این ابزار استفاده کنند، اظهار کرد: در دوره جدید روند صدور ضمانتنامهها تسریع شده است، به گونهای که اگر حد اعتباری شرکتها، یک مرتبه مشخص شده باشد دیگر این روند یک روزه انجام میشود. صدور این ضمانتنامه نیز به تازگی به بانک مستقر در صندوق سپرده شده است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، ارائه تسهیلات، ویژه خرید تجهیزات آزمایشگاهی در قالب وام قرضالحسنه را از دیگر خدمات این صندوق به شرکتهای دانش بنیان عنوان کرد.