به گزارش ایسنا، تیم ماشینسازی تبریز که در دسته اول لیگ حضور داشت در فصل هجدهم رقابتهای لیگ برتر جایگزین گسترش فولاد تبریز شد. هر چند این تغییر فقط در نام دو باشگاه صورت گرفت و عملاً همان کادر و بازیکنان گسترش فولاد در تیم ماشینسازی شروع به کار کردند.
در این فصل، باشگاه ماشینسازی که تحت مالکیت محمدرضا زنوزی بود همچون تراکتورسازی، برای آمادهسازی بازیکنانی را در اختیار گرفت که از شاخصترین آنها میتوان به حسین کنعانیزادگان اشاره کرد.
در آغاز مسابقات، فیروز کریمی که هدایت گسترش فولاد را بر عهده داشت، در لیگ هجدهم هم نیمکت هدایت ماشینسازی را در اختیار داشت، اما بعد از گذشت پنج هفته و کسب چهار تساوی و یک باخت و قرارگیری در رتبه سیزدهم جدول از سمت خود کنار رفت و جای خود را به رضا مهاجری داد.
رضا مهاجری تا پایان نیم فصل اول در ده بازی پیش روی خود یک برد، ۲ باخت و ۷ تساوی به دست آورد و با ۱۴ امتیاز در رتبه سیزدهم جدول قرار گرفت. آنها در بازهی نقل و انتقالات نیم فصل برای تقویت بیشتر تیم خود نفراتی همچون احسان علوانزاده و جای کویتونگو اسکاتلندی را به ماشینسازی اضافه کردند.
ماشینسازی تبریز در نیم فصل دوم هم عملکردی مشابه نسبت به نیم فصل اول داشت و با کسب سه برد، ۶ باخت و ۶ تساوی در رده سیزدهم جدول باقی ماند. رضا مهاجری در دوره حضور خود در ماشینسازی موفق شد ۲۵ امتیاز از ۲۴ بازی به دست آورد که آمار متوسطی برای یک سرمربی به حساب میآید.
ماشینسازی در لیگ هجدهم توانست یک رکورد از خود بر جای بگذارد و با ۱۷ تساوی، بیشترین تساوی را در تیمهای حاضر در لیگ هجدهم به دست آورد، اما نتوانست رکورد مس کرمان در لیگ سیزدهم را که ۱۹ تساوی به دست آورده بود را بزند.
شاگردان رضا مهاجری در این فصل لیگ برتر در بازیهای خارج از خانه نسبتاً عملکرد بهتری داشتند. آنها در خانه خود ۲ برد، ۷ تساوی، ۶ باخت و ۱۴ امتیاز کسب کردند، اما در بازیهای خارج از خانه ۲ برد، ۱۰ مساوی، ۳ باخت و ۱۶ امتیاز به دست آوردند که این نشان دهنده این است که ماشینسازی در بازیهای خارج از خانه خود موفقتر بوده است.
همچنین این تیم در فصل هجدهم رقابتهای لیگ برتر در مقابل دو تیم دبل کند. ماشینسازی در برابر پارس جنوبی جم موفق شد هم در بازی رفت و هم در بازی برگشت به پیروزی برسد و همینطور مقابل تراکتورسازی تبریز هم در بازی رفت و هم در بازی برگشت شکست بخورد.