پس از کناره گیری مدیرعامل و معاون ورزشی پیشین استقلال در حدود یکسال قبل، تیم جدید مدیریتی در اين باشگاه بر سر کار آمد. این تیم که بسیار پر تعدادتر و پر هیاهوتر بود، از جانب رسانه های مرتبط با خود لقب "مدیران حرفه ای" گرفتند. اما در عمل آنچه اتفاق افتاده چیزی جز بی تجربگی و بحران سازی در این دوره یکساله از مدیریت فتحی (مدیرعامل)، خطیر (معاون ورزشی)، مباشری (معاون اجرایی)، نوروزی (معاون پزشکی) و هیات مدیره جدید نبوده است.
سایت "روزنو" با ذکر این مقدمه نوشته است:
در کنار اتفاقات عجیب و غریب مانند جذب و جدایی پر هزینه بازیکنانی چون "الحاجی" "گرو" و "نیومایر"، اعتراف به جذب بازیکنانی چون "منشا" و "ایسما" بدون نظر سرمربی، اخراج "شفر" بدون توجه به پیامدهای آن، ایجاد حاشیه و جنجال در تیم در آستانه بازی های حساس و... نمونه هایی از این عملکرد هستند. اما این مطلب می خواهد صرفا موارد انضباطی مهم رخ داده در دوره یکساله اخیر را مرور کند هرچند که احتمالا موارد از این گسترده تر است اما رسانه ای نشده است:
1- محرومیت "روزبه چشمی" و "فرشید اسماعیلی" در اوایل فصل به دلیل انتقاد از مدیریت باشگاه به ویژه در پرداخت ها و سپس بخشش و بازگشت آنها.
2- بی انضباطی های مکرر "طارق همام" از جمله مصاحبه تند علیه باشگاه، بازگشت های دیرهنگام از مرخصی ها، حضور در ترکیب یک تیم عراقی در زمان عضویت در باشگاه استقلال و یا ترک تیم پس از قرار نگرفتن در ترکیب مقابل "الدحیل" و جز مورد آخر، در همه موارد بخشش!
3- محرومیت "گادوین منشا" از تیم و تمرینات پس از بی انضباطی در مشهد و دیدار با پدیده و سپس بخشش او.
4- محرومیت "فرشید باقری" پس از دربی به دنبال انتقاد از مدیریت باشگاه در بحث تامین زمین برای تمرینات و بازگشت او به تیم پس از درخواست های مکرر شفر.
5- مداخله تیم پزشکی باشگاه در چینش ترکیب استقلال در دربی آخر که با اعتراض شدید "فرهاد مجیدی" و اعلام باشگاه مبنی بر تجدیدنظر آتی در برخی همکاری ها با تيم پزشكى همراه شد.
6- توبیخ "مباشری" و "خطیر" معاونان اجرایی و ورزشی به دنبال حوادث و جنجال های انضباطی مربوط به دربی.
7- عدم همراهی "رحمتی" پس از شکست استقلال مقابل الدحیل و عدم حضور در تمرینات روز سه شنبه و اعلام جریمه او از سوی مجیدی.
8- درگیری های مکرر لفظی و رسانه های معاون باشگاه با سرمربی، هیات مدیره یا کمیته فنی علیه کادر فنی در زمان شفر و بالعکس، درگیری لفظی و چالش با پیشکسوتان و... .
9- بی انضباطی های "مهدی قائدی" و دو بار محرومیت و سپس بازگشت او به تیم.
و...
همانگونه که اشاره شد این موارد تنها نمونه های مهم رسانه ای شده است و سایر موارد مانند جنجال بر سر شام بازیکنان در بازگشت از یک بازی خارج از خانه، جنجال ایجاد شده بر سر سفر با اتوبوس به اصفهان و... مورد توجه نبوده است.
همچنین یک اتفاق عجیب این بوده که مدیران حرفه ای باشگاه استقلال خود به مهمترین عامل چالش و حاشیه در باشگاه استقلال و در نتیجه اثرگذاری بر نتیجه نگرفتن تیم بدل شده اند.
از نمونه های این موضوع می توان به برخوردهای چکشی با انتقادات در درون و بیرون باشگاه یا حوادث پس از شکست در دربی اشاره کرد که به شدت استقلال را دچار حاشیه کرد و این تیم بازی بعد را که از اهمیت بالایی در مسیر قهرمانی برخوردار بود، به راحتی و متاثر از حاشیه های مدیریتی ایجاد شده از دست داد. یا جنجال های مربوط به برکناری شفر پس از بازی با پدیده و راه ندادن او به ورزشگاه محل تمرین که توان تیم را برای ادامه کار به تحلیل برد. حملات بی دلیل و فرافکنانه تیم مدیریتی جدید مانند اتهامات علی خطیر به توفیقی و به چالش کشیده شدن باشگاه در آستانه دیدار با الدحیل از نمونه های دیگر این شیوه عجیب و پر هیاهوی مدیریتی است.
یک سال مدیريت مدیرانی که خود را حقوقی، حرفه ای و آشنا به قواعد بین المللی می دانسته و می دانند، در استقلال چیزی جز حاشیه و هدر دادن منابع در کنار از دست دادن قهرمانی در لیگ و جام حذفی و عدم صعود در گروه آسیایی نداشته است و به نظر می رسد تا دیر نشده، وزارت ورزش و جوانان باید از حالا به فکر فصل باشد.