به گزارش خبرگزاری فارس، در این بازدید تحصیلی مدیر عامل شرکت ساماندهی مشاغل شهرداری تهران با تاکید بر این که هر مخلوقی حرمتی و حقی دارد و لازم است در تمام مراحل زنده گیری این حقوق رعایت شود، اظهار داشت: سگ ها در بدو ورود به نقاهتگاه قرنطینه می شوند و از سوی دامپزشک مستقر در مرکز معاینات اولیه پزشکی روی آن ها انجام می شود.
وی گفت: در مرحله بعد با شیوه های کاملا بهداشتی کار شست و شو وانگل تراپی انجام و حیوان وارد فاز عقیم سازی می شود.
تحصیلی با بیان این که به استناد بند 15 ماده 55 قانون شهرداری ها و دستورالعمل سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور، مصوب سال 1387 در راستای کنترل جمعیت حیوانات شهری، فرایند عقیم سازی سگ انجام می شود، تصریح کرد: پس از این مرحله کار واکسیناسیون حیوان انجام می شود و حیوان تا پایان دوران نقاهت در مرکز باقی می ماند. پس از آن سگ ها نشانه گذاری و در حریم شهر رهاسازی می شوند.
تحصیلی خاطر نشان کرد:در عملیات زنده گیری سگ های بدون صاحب با سگ های نژاد دار و اصیلی رو به رو می شویم که در سطح شهر رها شده اند.
وی با بیان این که برای صیانت از حقوق حیوانات لازم است فرهنگ سازی های گسترده ای انجام شود، تاکید کرد: اگر شهروندان پیش از تملک سگ اطلاعاتی در خصوص نحوه نگه داری آن کسب کنند، دیگر شاهد چنین صحنه هایی نخواهیم بود.
تحصیلی افزود: زنده گیری سگ ها در فصول مختلف سال متفاوت است و گشت زنی نیروهای ما بین ساعت 4 تا 9 صبح انجام می شود.
انتهای پیام/