به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از تلگراف، نانواهای انگلیسی برای تولید یک قرص نان ایده آل دست به دامن هوش مصنوعی شده اند.
گروهی از محققان مستقر در یورک با دریافت بودجه ۷۷ هزار پوندی از دولت سعی دارند ماشینی بسازند که چنین قرص نانی را تولید میکند.
در حال حاضر ۸۰ درصد نان انگلیس به وسیله ماشینها تولید میشود اما همه چیز از آب وهوا گرفته تا آرد به کاررفته روی نان تولیدی تأثیر میگذارد. در همین راستا محققان شرکت RedBlack Software و بنیاد تحقیقاتی Campden BRI تصمیم دارند به نانواها کمک کنند بهترین محصول خود را تولید کنند.
جین تایلر مدیرعامل شرکت RedBlack Software میگوید: هر قرص نان با دیگری متفاوت است. نمیتوان آنها را پیش بینی کرد.
این روند به طور وسیعتر در نانواییهای بزرگ اتفاق میافتد و سالانه مقدار نانی به ارزش ۲۰۵ میلیون پوند دورریز میشود.
تایلر در این باره میافزاید: حتی اندکی تفاوت در کیفیت آرد نان، تأثیر زیادی روی محصول نهایی خواهد داشت. به همین دلیل نانواها مقدار زیادی از خمیر را قبل از پخت نان دور میریزند.
در همین راستا در نانوایی از هوش مصنوعی استفاده میشود تا اطلاعات مربوط به حسگرهای مختلف را جمع آوری کند. این اطلاعات نشان میدهند عوامل مختلف از رطوبت گرفته تا سرعت حرکت میکسر در کیفیت نان تأثیر میگذارد.
در مرحله بعد یک ربات میتواند با استفاده از این اطلاعات پیش بینی کند در هر روز چگونه میتوان خمیر ایده آل را تولید کرد.
البته به گفته تایلر نانواهای انسانی همچنان در این فرایند حضور دارند.