به گزارش خبرگزاری فارس، سیدعلی اصغر رفاهی در نشست اجرای فاز دوم برنامه ملی سجام در محل این معاونت اظهار داشت: برای تحقق گام دوم، بسیار لازم است همه خود را به طور مشخص مخاطب بیانیه بدانیم به دنبال تحقق تکتک محورهای بیانیه در عرصه عمل خود باشیم.
وی ادامه داد: باید بیانیه را مرتبط با کار و فعالیت خود بسنجیم و عمل خود را با معیار تحقق بیانیه تنظیم کنیم.
رفاهی با بیان اینکه باید با استفاده از ظرفیت های مردمی عملا وارد میدان شویم گفت: الان نوبت من و شما است تا این تکلیف بزرگ را منظبق با بیانیه گام دوم به سرانجام خوش برسانیم.
مدیرکل پیشگیری های مردمی و مشارکت های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه خاطرنشان کرد: سجام سامانه ای است که با استفاده از ظرفیت های مردمی می تواند از وقوع بسیاری از جرایم پیشگیری کند.
وی افزود: سجام همان کار تحولی و انقلابی مدنظر رهبر معظم انقلاب است که اگر به هدف خود دست یابد، در بحث پیشگیری از آسیب های اجتماعی حرفی برای گفتن خواهد داشت.
رفاهی با اشاره به 10 موضوع اولویتی سامانه سجام گفت: پیشگیری از تخلفات و مفاسد اداری، پیشگیری از تخلفات و مفاسد اقتصادی، پیشگیری از حرایم و آسیب های حوزه محیط زیست و منابع طبیعی، پیشگیری از تهیه و توزیع مواد مخدر، پیشگیری از تهیه و توزیع مشروبات الکلی، پیشگیری از جرایم و آسیب های حوزه کارگری و محیط های کار، پیشگیری از جرایم و آسیب های فضای مجاری و پیشگیری از جرایم و آسیب های انتخاباتی از جمله این اولویت ها هستند.
تلاش برای جذب یک میلیون و 500 هزار دیدهبان
مدیرکل پیشگیریهای مردمی و مشارکت های مدنی قوه قضاییه اظهارکرد: درحال حاضر 70 هزار دیده بان با سامانه سجام همکاری می کنند که تلاش ما برای جذب یک میلیون و 500 هزار دیده بان است.
وی افزود: در استان ها برای هر یک از موضوع اولویتی هستههای تخصصی فعالیت میکند. این هسته های تخصصی باید مردم را برای همکاری با این سامانه جذب و ترغیب کنند.
رفاهی با بیان تخصصی شدن آموزش ها در بحث پیشگیری، گفت: پیشتر آموزش هسته ها یکسان بود اما آموزش ها تخصصی شده و مثلا آموزش پیشگیری از قاچاق کالا با پیشگیری از جرایم محیطی زیستی و منابع طبیعی متفاوت است.
وی اضافه کرد: دیده بانان باید بدانند احتکار، گرانفروشی، اختلاس و غیره چیست تا گزارشات دقیقتری ارائه دهند.
انتهای پیام/