تحقق وعده‌ ۸۰۰ میلیاردی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مناطق سیل‌زده

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، سیدمصطفی سیدهاشمی؛ معاون هماهنگ‌کننده ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اشاره به فداکاری‌های جهادگران در مناطق سیل‌زده کشور اظهار کرد: ۲ سال پیش موسسه اجتماعی بنیاد احسان برکت در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به منظور رصد بلایای طبیعی و امدادگری تاسیس شد.

وی ادامه داد: پس از تاسیس این موسسه اجتماعی، قرارگاه‌های جهادی و ۲۵۰ گروه جهادی با حضور صدها جهادگر تشکیل شد و نیروهای جهادی این قرارگاه‌ها نخستین گروه‌هایی بودند که در حادثه سیل اخیر در کنار مردم ایستادند.

معاون هماهنگ‌کننده ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اشاره به وعده کمک ۸۰۰ میلیارد تومانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در جریان سیل اخیر گفت: ۲۵۰ میلیارد تومان برای امدادگری و کمک‌های مردمی و ۵۵۰ میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال تخصیص داده شده است.

سیدهاشمی خاطرنشان کرد: قول داده بودیم که ۴ هزار بسته لوازم خانگی را به سیل‌زدگان تحویل دهیم و امروز ۲ هزار و ۵۰۰ بسته را در انبارهای استان مستقر کردیم و فقط منتظر لیست بهره‌مندان هستیم.

وی با اشاره به اینکه وعده توزیع ۳ هزار بسته لوازم‌التحریر در استان گلستان را داده بودیم، گفت: تمامی این بسته‌ها در استان گلستان یا توزیع شدند یا در روزهای آینده توزیع می‌شوند.

معاون هماهنگ‌کننده ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان اینکه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) وعده تامین ۸ هزار رأس دام را داده بود، تصریح کرد: ۴ هزار رأس دام سبک مخصوص استان گلستان است و به افرادی که دام خود را از دست دادند، تحویل می‌دهیم.

سیدهاشمی با اشاره اینکه امروز یک هزار و ۵۰۰ راس دام توزیع می‌شود، تاکید کرد: اولویت با افرادی است که ۱۰۰، ۷۰ یا ۵۰ درصد دام‌های خود را از دست داده‌اند؛ به‌طور متوسط امروز برای هر خانواده‌ای که ۱۴ راس دام خود را از دست داده، ۱۴ راس دام تحویل می‌دهیم که هزینه این ۱۴ راس دام، ۳۰ میلیون تومان می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تشخیص‌دهنده این موضوع نیست که دام‌ها به چه کسانی تحویل داده شوند، گفت: مسئولان استان این کار را باید انجام دهند.

معاون هماهنگ‌کننده ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بزرگترین مشکل کشور را بیکاری عنوان کرد و یادآور شد: وعده چهارم ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ایجاد اشتغال مستقیم برای ۳ هزار نفر است که شغل خود را از دست داده‌اند؛ هر شغل مستقیم ۲/۵ شغل غیر مستقیم ایجاد می‌کند که مجموعا ۱۰ هزار شغل می‌شود.

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.