به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، نعمتالله ترکی در پنجاهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران اظهار داشت: امسال سعی کردهایم محورهای رونق تولید استان را احصا کنیم و به سمت دانشبنیان کردن اقتصاد پیش برویم.
وی افزود: در سال ۹۷ که سال حمایت از کالای ایرانی بود، ۶۰ تا ۷۰ درصد مردم رویکرد به کالاهای داخلی داشتند و خدماتی که تولیدکنندگان داخلی ارائه دادند، بهبود پیدا کرده بود.
دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران اظهار کرد: یکی دیگر از برنامههای ما فعال کردن واحدهای تولیدی غیرفعال و نیمهفعال در حوزههای مختلف بود.
ترکی بیان داشت: در سال ۹۷ واحدهای تولیدی غیرفعال را شناسایی و برای آنها برنامهای در خصوص رونق تولید خواهیم داشت.
وی بیان داشت: یکی دیگر از اقدامات تقویت صادرات کالا و مدیریت واردات است که جزو محورهای اصلی نیز محسوب میشود.
دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران اظهار داشت: ارتقای بهرهوری و ترویج کالاهای داخلی و همین طور توسعه و حمایت از کالاهای دانشبنیان از دیگر اقدامات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است و باید از همه ظرفیتها برای واحدهای تولیدی استفاده کنیم.
ترکی با اشاره به اینکه برنامهریزیهایی صورت گرفته تا از واردات کالاهایی که تولید داخلی است، جلوگیری شود، گفت: احیا، بازسازی و به حداکثر رساندن بنگاههای اقتصادی ازجمله برنامههای ستاد اقتصادی محسوب میشود.
وی ادامه داد: در دستگاههای اجرایی پروژههایی از سالهای قبل باقی مانده بود که تلاش میشود در سال جاری پروژههای باقیمانده به اتمام برسد.
دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران اظهار داشت: ۳۰ پروژه توسط ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی باید آغاز و تا پایان سال ۹۸ به اتمام برسد. هماکنون پروژهها نیز تعریف شده است.
انتهای پیام/