به گزارش خبرگزاری فارس طبق اظهار نظر کارشناسان، تعیین ظرفیت برای آزمون وکالت یکی از موانع اصلی اشتغال جوانان در بازار خدمات حقوقی بوده که به همین دلیل، طرح «جامع پذیرش و آموزش وکالت» از سوی برخی نمایندگان در مجلس اعلام وصول شد.
اما با شروع بررسی طرح مذکور در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، گمانهزنی و نگرانیهایی از سوی برخی اعضای کانون وکلا مبنی بر حذف آزمون وکالت مطرح شد و از سوی دیگر بسیاری از وکلا و دانش آموختگان این رشته با ابراز نگرانی خود و ثبت مطالبات خود در سامانه فارس من خواهان رسیدگی به این مشکلات شدند.
به معضل بیکاری وکلای جوان رسیدگی شود
تصویب طرح جامع دانشجویان وکالت
حذف معیار محدودیت ظرفیت از حرفه وکالت
حذف انحصار در شغل آزاد وکالت و حذف آزمون
مشمولان نمی توانند در آزمون وکالت شرکت کنند،قانونی جهت مساعدت تصویب کنید!
محمد کاظمی در گفتوگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس ضمن تکذیب اظهارات برخی از اعضای کانون وکلا در خصوص حذف آزمون وکالت، گفت: هدف از طرح جامع پذیرش و آموزش وکالت، حذف آزمون وکالت نبوده بلکه از طریق اصلاح سازوکار پذیرش در آزمون وکالت، تعداد بیشتری از متقاضیان در حرفه وکالت جذب خواهند شد.
وی با تاکید بر ضرورت افزایش وکیل در کشور، گمانهزنیهای برخی از اعضای کانون وکلا مبنی بر حذف آزمون وکالت در طرح «جامع پذیرش و آموزش وکالت» را رد کرد.
نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس اظهار داشت: فرایند صدور پروانه وکالت در طرح «جامع پذیرش و آموزش وکالت» نیز مبتنی بر قبولی در آزمون وکالت است و مطابق با مفاد طرح نیز، آزمون وکالت باید برگزار شود.
کاظمی با تاکید بر اینکه باید تعداد بیشتری از متقاضیان در حرفه وکالت جذب شوند گفت: هدف طرح مذکور اصلاح سازوکار قبولی در آزمون وکالت است.
نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در خصوص آخرین وضعیت بررسی طرح «جامع پذیرش و آموزش وکالت» گفت: گزارش کارگروه در خصوص بررسی طرح، بهزودی به صحن کمیسیون ارائه میشود که بعد از آن، طرح در دستور کار کمیسیون قرار میگیرد.
وی در مورد نحوه بررسی طرح بعد از ارائه گزارش کارگروه تصریح کرد: گزارش کارگروه مربوطه در صحن کمیسیون بررسی و اصلاحات لازم صورت میگیرد. این درحالی است که گزارش کارگروه در حال تکمیل است و این کارگروه تا هفته آینده، گزارش خود را به صحن کمیسیون ارائه میدهد.
انتهای پیام/