به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، محمد نیلی احمد آبادی رئیس دانشگاه تهران در کنفرانس بینالمللی حفاظت از میراث قرن بیستم از معماری تا منظر که صبح امروز برگزار شد، گفت: از جمله کشورهایی که سابقه تمدنی بسیار طولانی دارند و دارای یک میراث کهن هستند کشور ایران است.
وی ادامه داد: داشتن این میراث کهن کمک کرده تا موضوع توجه به میراث در تمامی برنامهها و فعالیتهای کشور رنگ و بوی گسترده و اثر زیادی داشته باشد.
نیلی احمد آبادی گفت: یکی از مراکزی که بسیار میتواند در حفظ و توسعه میراث ماندگار نقش داشته باشد دانشگاهها هستند که به عنوان مراکز علمی و تربیت کننده نسل آینده میتوانند مفاهیم مرتبط با میراث را گسترش دهند.
وی ادامه داد: دانشگاه تهران چه به لحاظ ساختار و بنا و سایر اثرهای فیزیکی و ساختاری یکی از میراثهای معماری کشور است که ساخت آن متأثر از فعالیت دارالفنون و ادامه دهنده همان راه است.
رئیس دانشگاه تهران گفت: دانشگاه تهران ۸۵ سال پیش تشکیل شد که بخشی از میراث علمی کشورمان محسوب میشود و همین محل فعلی برگزاری همایش بخشی از هویت و تاریخ علمی دانشگاه تهران و بخشی از میراث معماری ما است.
وی افزود: در موضوعات فنی، علمی و تخصصی هم ما فعالان به گونهای که در زمینه باستانشناسی از دورههای گذشته فعالیت خود را آغاز کردهایم.
نیلی احمد آبادی گفت: دانشگاه تهران به عنوان یک دانشگاه جامع تلاش کرده است تمام فعالیتهای حول و حوش میراث فرهنگی را در برنامههای خود جا دهد.
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به طرح توسعه دانشگاه تهران، گفت: این موضوع ارتباط وسیعی با میراث ماندگار معماری دارد و ساختمانهای متعددی در این طرح قرار دارند که خودشان میراث فرهنگی هستند و با اجرای این طرح توسعه حتما یک میراث ماندگاری در تهران به جا خواهد ماند.
انتهای پیام/