نیروهای حفتر: ترکیه تروریست‌های النصره را به طرابلس منتقل کرده است

سخنگوی نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" به رهبری خلیفه حفتر، ترکیه را به انتقال ترویست‌های جبهه النصره به طرابلس متهم کرد.

به گزارش خبرآنی، به نقل از شبکه اسکای نیوز، احمد المسماری، سخنگوی ارتش ملی لیبی با اشاره به روند عملیات نظامی که ارتش از دو هفته قبل علیه طرابلس آغاز کرده، گفت: ارتش لیبی با کشورهایی می‌جنگد که حامی شبه نظامیان و تشکیلات تروریستی هستند.

المسماری عنوان داشت، ارتش تحرکات تشکیلات تروریستی لیبی را تحت نظر دارد و اجازه نخواهد داد خواب تشکیلات القاعده و حامیان مالی آن در لیبی تعبیر شود.

وی افزود: ترکیه شماری از ترویست‌های جبهه النصره را برای حمایت از شبه نظامیان در طرابلس در درگیری‌ها علیه ارتش ملی منتقل کرده است.

المسماری گفت: عملیات ارتش لیبی در دو منطقه "العزیزیه" و "الکسارات" در اطراف طرابلس متمرکز است و مهاجمان در ورود به قلب پایگاه تمنهنت ناکام ماندند.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.