به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری خبرآنی، مهرداد بذرپاش در همایش جوان پیشرو در مسیر تمدن سازی در جمع اعضای اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان طی سخنانی اظهار داشت: گام دوم انقلاب دوران سرعت عمل و ابتکار جوانانه است؛ یعنی در کنار استفاده از تجربیات، باید آستینها را بالا زد و شانهها را برای پذیرش مسئولیتهای سنگین آماده کرد. دوره انفعال و سستی به پایان رسیده و زمان حاضری خوری و مونتاژکاری گذشته است.
وی افزود: ماجراهای اخیر علیه سپاه تازگی ندارد؛ از ابتدای انقلاب، فرماندهان و پاسداران اسلام را مورد تحریم قرار داده بودند، تنها تفاوتی که این بار پیدا کرده، فضاسازی گستردهتر رسانهای و مبارزه با کل این نهاد مردمی است که نشانهی اضمحلال و ترس دشمن از سبزپوشان مدافع وطن است.
بذرپاش با بیان اینکه یکی از علل بروز مشکلات موجود در کشور، فاصله گرفتن از مدیریت علمی است، تصریح کرد: غربگرایان متخصصپندار کشور را از کارگاهی بزرگ به آزمایشگاهی بزرگ مبدل کردهاند.راهکار برونرفت از معضلات، فعالسازی جنبش حل مساله است؛ قاطعانه میگویم مسائل کشور بن بست ندارد.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سیل اخیر، هم نقمت بود و هم نعمت. آنجا که زندگی بسیاری از هموطنان عزیز و محروم ما را به واسطه سوءمدیریتها و عدم پیش بینیهای لازم، دچار اختلال کرد، نقمت بود. آنجا که با خدمت رسانی همه جانبه و فراگیر از سوی اقشار مختلف مردم و جوانان مواجه شد، نشانه نعمت به همراه داشت. در شرایطی که عدهای حتی در ماجرای سیل نیز تلاش داشتند تا حضور مجازی پررنگی داشته باشند، اما مردم به صحنه آمدند و فضا را تغییر دادند.
بذرپاش عنوان کرد: رفتار جهادی گروههای مختلف مردم نشان داد جهاد سازندگی مدل 98 کارساز است و باید برای پویاسازی چنین ساختاری، تدابیر جدی اندیشید. حضور فرادولتی جوانان در خدمت رسانی به هموطنان سیل زده اثبات کرد نسل سوم و چهارم انقلاب منتظر بروکراسی دولتی نمیشود و در صورت تعلل مجموعههای رسمی، خود مشغول ساختارسازی جدید خواهد شد.
وی جوان سازی، اجتماعی سازی و کارآمدسازی را 3 ضلع بسیار مهم تحقق اهداف گام دوم انقلاب و ترسیم آینده روشن برای کشور عنوان و تاکید کرد: هم اکنون 260 هزار میلیارد تومان یارانه پنهان می دهیم، این یعنی انتقال از جیب مردم به جیب عدهای خاص. سازمان مالیاتی کشور و شرکت ملی نفت 2 مجموعه اصلی کشور در حوزه درآمدی هستند که باید اصلاح اساسی شوند؛ هم اکنون روزانه 1 میلیون و 800 هزار بشکه نفت با قیمت18 دلار به 10 پالایشگاه داخلی میدهیم. کشور را در حرف، بلکه در عمل و علمی باید مدیریت کرد که بخش اعظم آن بر دوش نسلِ گام دوم انقلاب است
نماینده سابق مجلس گفت: فاجعه امروز این است که برخی مدیران منفعت را در "تصمیم نگرفتن" میبینند. در ماجرای سیل، پلات فرم برنامه ریزی ما بر مبنای خشکسالی بود که منجر به این میزان خسارت شد؛ مدیران برنامهریز حرفی از ترسالی نمیزدند؛ در واقع ظاهرا برنامه مدونی برای این موضوع نداشتند. تجربه نشان داده در حین بحران خوب عمل میکنیم اما برای پیش و پس از بحران نه تنها برنامه خوبی نداریم، بلکه خوب هم عمل نمیکنیم. این موضوع باعث شده بسیاری از مردم وعدهها را قبول نمیکنند یا دستکم به آنها بیاعتمادند.
انتهای پیام/