به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از ام آی تی، روشهای مورد استفاده به منظور فشرده سازی دادهها تا به امروز باعث کاهش قابل توجه حجم این اطلاعات نمیشدند، اما روش جدید به فشرده سازی به شیوهای مطلوبتر کمک و سرعت رایانهها را بیشتر میکند.
حافظههای سخت افزاری رایانههای امروزی برای مدیریت و انتقال دادهها آنها را در ابعادی ثابت بسته بندی میکنند. اما نرم افزارها معمولاً اطلاعات تولیدی خود را در قالب بستههایی با ابعاد ثابت تولید نمیکنند و آنها از نظر ساختاری و ابعاد با یکدیگر متفاوت هستند. در نتیجه روشهای سنتی فشرده سازی دادهها چندان مؤثر نیستند.
در روش جدید، رویکرد سنتی کنار گذاشته و تلاش شده فشرده سازی دادهها بر مبنای حجم و ساختار هر بسته و نه بر اساس پیش فرضهایی ثابت صورت بگیرد. این روش با زبانهای برنامه نویسی مختلف مانند جاوا، پیتون و گو سازگاری دارد و یک روش مدیریت و ذخیره سازی شیء محور محسوب میشود.
در نتیجه استفاده از این روش، میزان حافظه اشغال شده کمتر شده و سرعت اجرای برنامهها توسط رایانهها افزایش یافته و آنها میتوانند چند برنامه را با سرعت بالا به طور همزمان اجرا کنند. در بررسیهای آزمایشی میزان فشرده سازی داده با این روش دو برابر بیشتر از روش سنتی بوده است.