به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در سرفصل مشاوره بیمهای و مالیاتی محورهای مشاوره بیمه تأمین اجتماعی، مشاوره مالیاتی، هیأتهای حل اختلاف بیمه تأمین اجتماعی و هیأتهای حل اختلاف مالیاتی مطرح شده است.
توسعه کسب و کار با مشاورههای مدیریتی
در بخش مشاوره عمومی و مدیریت نیز محورهایی از جمله مشاوره ارجاع کار و معاملات دولتی (مناقصات)،مشاوره استراتژی و توسعه کسب و کار، مشاوره استقرار در مراکز رشد و پارکها، مشاوره استقرار در فضاهای صنعتی و نیمه صنعتی استان تهران و مشاوره روابط عمومی و مدیریت ارتباط با مشتری مطرح میشود.
همچنین موضوعاتی از جمله مشاوره روشهای مذاکره با سرمایه گذار، مشاوره مدیریت و ساختار سازمانی، مشاوره منابع انسانی و آسیبشناسی، مشاوره ورود به بورس و فرابورس و مشاوره تأمین مالی و سرمایهپذیری از دیگر موضوعاتی است که در حوزه مشاوره عمومی و مدیریت مورد توجه قرار گرفته است.
مالکیت فکری و مشاوره حقوقی
در بخش حقوقی و مالکیت فکری محورهایی از جمله مشاوره حقوقی (قراردادها و دعاوی)، مشاوره ثبت اختراع بین المللی، مشاوره ثبت علائم تجاری، مشاوره جستجو، تحلیل و استفاده از محتوای پتنت، مشاوره تخصصی قانون کار، مشاوره حقوق بینالملل و مشاوره حقوقی تبادل فناوری مورد تاکید است.
در دسته ارزیابی و توسعه محصول نیز مشاوره طراحی صنعتی و بسته بندی محصولات، مشاوره قیمت گذاری محصول و مشاوره اخذ پروانه بهداشتی ساخت مطرح شده است.
در بخش توسعه و بازار فروش عناوینی چون مشاوره بازاریابی دیجیتال، مشاوره بازاریابی و فروش، مشاوره تحقیقات بازار، مشاوره بازاریابی بینالملل و مشاوره تحقیقات بازار بینالملل مورد توجه قرار گرفته است.
در دسته صادرات و واردات محورهایی با عناوین مشاوره گمرک و واردات، مشاوره بازرگانی بینالمللی و فرایندهای صادرات، مشاوره استراتژی صادرات، مشاوره نقل و انتقال ارزی، مشاوره حمل و نقل بینالملل و مشاوره اصول و فنون مذاکرات و مکاتبات تجاری بینالملل مطرح است.
در حوزه توسعه فنی محصول نیز موضوع مشاوره توسعه فنی محصولات فناوری اطلاعات و ارتباطات مطرح شده است.
بهرهمندی از ۲۵ جلسه مشاوره رایگان برای دانش بنیانها
هر شرکت میتواند در یک سال از تعداد ۲۵ جلسه مشاوره (بصورت حضوری یا تلفنی یا مجازی یا مکاتبهای) و تا سقف ۵۰ میلیون ریال استفاده کند. همچنین سقف استفاده از خدمات در هر یک از سرفصلهای ذکر شده، حداکثر برابر با ۱۰ جلسه تا سقف ۲۰ میلیون ریال در هر سال است.
برای استفاده از هر یک از سرفصلهای هیأت حل اختلاف نیز هر شرکت میتواند در سال ۲ مرتبه تا سقف ۲۰ میلیون ریال درخواست خدمت کند.