علی نجفی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی پایگاه خبری خبرآنی از بررسی طرح دوفوریتی مجلس در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این کمیسیون، خبر داد و گفت: با توجه به اینکه دوفوریت طرح مجلس، برای حمایت از سپاه پاسداران با امضای بیش از 200 تن از نمایندگان در جلسه علنی روز سهشنبه (21 فروردین) مجلس تصویب شده، این طرح امروز در کمیسیون امنیت ملی مورد بررسی قرار میگیرد.
وی افزود: براساس این طرح، نمایندگان مجلس خواستار حمایت از سپاه، به عنوان نهادی انقلابی در برابر اقدامات خصمانه و تروریستی آمریکا شدند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: در صورت تصویب طرح دوفوریتی حمایت از سپاه پاسداران در جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی، این طرح در جلسه علنی روز سهشنبه پارلمان مورد بررسی قرار میگیرد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی پایگاه خبری خبرآنی، طبق آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی، طرحهای دوفوریتی میبایست، 72 ساعت (سه روز) پس از تصویب در کمیسیون اصلی، برای بررسی و تعیین تکلیف به صحن مجلس ارجاع شود.
متن کامل طرح مجلس در حمایت از سپاه به شرح زیر است:
ماده واحده:
به منظور اقدام متقابل در برابر تصمیمات و اقدامات ایالات متحده آمریکا در تضعیف صلح و ثبات منطقهای و بینالمللی و از آنجا که این رژیم برخلاف اصول مسلم حقوق بینالمللی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که به عنوان نیروی رسمی نظامی کشور ایران شناخته میشود به عنوان نیروی تروریستی معرفی کرده است، به موجب این قانون، کلیه نیروهای نظامی امنیتی و اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا که در غرب آسیا فعالیت میکنند و کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که به نمایندگی از آنها در منطقه غرب آسیا و … فعالیت میکنند، تروریست اعلام میشوند و هرگونه کمک مالی، فنی، آموزشی، خدماتی و تدارکاتی و غیر آن به این دسته از نیروها از نظر این قانون معاونت در اقدامات تروریستی به حساب میآید.
1-دولت جمهوری اسلامی ایران براساس این قانون و نیروهای مسلح پس از اذن رهبری موظفند در چارچوب مصوبات شورای عالی امنیت ملی عندالزوم در برابر اقدامات تروریستی نیروهای آمریکایی و سایر نیروهای تروریستی مذکور در این قانون که در منطقه غرب آسیا و … فعالیت میکنند و منافع جمهوری اسلامی ایران را به مخاطره میاندازند، اقدامات متقابل و قاطع به عمل آورند.
2- دولت جمهوری اسلامی ایران براساس این قانون و نیروهای مسلح پس از اذن رهبری موظفند در زمان لازم بهگونهای عمل کنند که نیروهای آمریکایی و سایر تروریستها نتوانند از توان و امکانات موجود علیه منافع جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند.
3-دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است با استفاده از ظرفیتهای حقوقی و سیاسی و دیپلماتیک خود بهرهمندی نیروهای آمریکایی و سایر نیروهای تروریستی موضوع این قانون را از تأسیسات، تجهیزات، منابع مالی و دیگر کمکهای احتمالی کشورهای منطقه به حداقل ممکن برساند.
4- دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است از طریق مراودات دوجانبه و چندجانبه با کشورها و رایزنی با مجامع و نهادها و سازمانهای بینالمللی از حداکثر توان خود برای بیاثر کردن اقدام آمریکا در معرفی نیروی رسمی نظامی ایران به عنوان گروه تروریستی استفاده کند.
انتهای پیام/