به گزارش خبرگزاری فارس، عبدالحمید امامی در تشریح اقدامات شاخص این معاونت در سال 97 از تحقق 102 درصدی درآمدهای پایدار و سهم آن از کل درآمدهای نقدی به میزان 32/8 درصد، در سال 97 خبر داد.
وی گفت: درآمدهای پایدار یکی از درآمدهای قابل اتکاء برای شهرداریها هستند که میتوانند نقش بسیار سازندهای در توسعه شهر داشته باشند.
عبدالحمید امامی با اشاره به افزایش مشارکت شهروندان در تحقق در آمدهای پایدار افزود: در سال گذشته اتفاقات بسیار خوبی در حوزه مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به ویژه در بحث وصول مطالبات و درآمدهای پایدار رخ داده است که می تواند به عنوان سند افتخار شهرداری تهران محسوب شود.
معاون شهردار تهران با اشاره به ساماندهی و اصلاح الگوی تسهیلات پرداخت نقدی و تقسیط مطالبات شهرسازی متناسب با نرخ سود و تسهیلات شبکه بانکی کشور ادامه داد: صیانت از منابع درآمدی موجود و پیش بینی منابع جدید درآمدی برای شهرداری ها در لوایح، «دایمی شدن قانون مالیات بر ارزش افزوده» و «درآمد پایدار و هزینه شهرداری ها و دهیاری ها» از مهم ترین اقدامات معاونت مالی و اقتصاد شهری در سال 97 بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر افزایش نرخ رشد سود خالص فروشگاه های شهروند در بهمن سال 97 عنوان کرد: در بهمن ماه سال 97 ، شاهد افزایش نرخ رشد سود خالص از 28 در صد به 174.6 در صد، نسبت به مدت مشابه در سال قبل بودیم.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران افزود: فروشگاه شهروند در ایام پایانی سال، توانست با عرضه اجناس ارزان، کمک شایانی به اقشار کم درآمد جامعه ارائه کند.
معاون شهردار تهران با اشاره به راه اندازی سیستم خود پرداخت در فروشگاه های شهروند برای اولین بار در ایران ادامه داد: این سیستم که متناسب با آخرین فن آوری روز دنیا طراحی و پیاده سازی شده، قابلیتی است که بر اساس آن مشتریان می توانند ضمن تجربه خریدی متفاوت، بدون نیاز به حضور در صف های طولانی صندوق، در فضایی امن و آرام فرآیند پرداخت صورتحساب خود را انجام دهند.
امامی یکی از مهمترین اقدامات این معاونت را پیگیری اصلاح قانون و افزایش سهم شهرداری تهران از مالیات بر ارزش افزوده کالا و خدمات در قانون بودجه سال 1397 کل کشور از 70 درصد به 88 درصد به نسبت جمعیت شهری استان تهران دانست.
معاون شهردار تهران افزود: از جمله اقدامات مهم دیگر این معاونت را می توان شناسایی و ثبت مطالبات شهرداری تهران از دولت در دفاتر مالی به ارزش 4.115 میلیارد تومان برشمرد.
وی همچنین اضافه کرد : انتشار اوراق مشارکت اسلامی به مبلغ 700 میلیارد تومان برای تکمیل و توسعه خط 7 مترو تهران و اخذ مصوبه انتشار اوراق مشارکت توسعه خطوط مترو تهران به مبلغ 1،300 میلیارد تومان از دیگر اقدامات مهم و تأثیر گذار این معاونت در سال 97 بوده است که آثار آن به طور مستقیم در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان نمود خواهد داشت.
امامی همچنین با اشاره به اقدامات این معاونت در جهت حفظ باغات و در راستای سیاست های شورای اسلامی شهر تهران در دوره پنجم گفت: اخذ رأی به نفع شهرداری تهران از هیات تخصصی دیوان عدالت اداری در ارتباط با عدم صدور پروانه ساختمانی اراضی باغات کن و نیز توافق در حوزه امور نهادها نظیر بازگشایی خیابان شهامت ( توافق با ارتش به میزان 4 هزار متر ) و تملک 2 باغ مربوط به بنیاد مستضعفان و تبدیل به پارک و فضای عمومیی( باغ های وثوق الدوله منطقه 14 و عبقری منطقه 2) از جمله اقداماتی بوده که از سوی معاونت مالی شهرداری تهران و در راستای اجرای این سیاست ها انجام شده است.
به گفته وی؛ معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در سال 98 در راستای اجرا و تحقق سیاست های برنامه سوم توسعه شهر تهران و برنامه و بودجه سال 98 اقدامات خود را انجام خواهد داد.
انتهای پیام/