سومین دادگاه متهمان پرونده پتروشیمی آغاز شد

به گزارش خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس، سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام مدیر عامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی و ۱۳ متهم دیگر در شعبه سوم دادگاه ویژه به ریاست قاضی مسعودی مقام، آغاز شد.

قاضی مسعودی مقام با بیان اینکه در جلسه قبل رضا حمزه‌لو دفاعیات خود را بیان کرد، از وکیل وی خواست تا دفاعیات خود از موکلش را بیان کند.

وکیل متهم ردیف اول (رضا حمزه‌لو) در ابتدای دفاعیات خود بیان داشت: دو عنوان اتهامی مورد توجه موکل بنده هست. من سوالی دارم آیا ارزی که شرکت پی سی سی و یا سایر شرکت‌هایی که وجود دارند و استفاده می‌کنند، ارز قاچاق بوده است؟ اگر می‌فرمایید در صادرات تقلبی رخ داده، شاخص‌های صادرات که رو به فزونی هستند.

وی افزود: من تعجب می‌کنم که بر چه مبنایی این اتهام را به موکل من نسبت داده‌اند؟ یک جریانهایی بعد از جنگ شکل گرفته که می‌خواهند از طریق اقتصاد با نظام مقابله کنند و انگیزه‌های ضد امنیتی دارند؛ قانونی در مجلس تصویب شد و این قانون وضع شده در مقابل کسانی است که قصد ضربه زدن به نظام را دارند و آنها را تا مجازات اعدام و مجازات تا 25 سال حبس محکوم می‌کند. در ماده یک چنانچه به قصد ضربه زدن به نظام آمده که اگر به قصد ضربه زدن به نظام باشد به قصد فساد، حکم آن اعدام و به قصد اخلال، از 5 سال تا 25 سال حبس دارد.

وکیل متهم ردیف اول گفت: آقای حمزه‌لو و همکاران ایشان هیچ انگیزه‌ای غیر از خدمت به نظام نداشته‌اند. در بحث اخلال در نظام اقتصادی این دوستان تمام مبلغی که حاصل از فروش محصولات بوده به حساب آنها می‌آمده است و اگر اینها می‌خواستند می‌توانستند به راحتی این پول‌ها را بردارند.

وی افزود: نمایندگان مجلس در تصویب آن ماده‌، اتفاقاً خیلی اصرار بر مقابله با افساد کلان دارند. من یک سوالی دارم، این مبلغی در کیفرخواست موکل من آمده، از کجا آمده؟ شرکت ان پی سی که می‌گوید ما هیچ مبلغی طلب نداریم.

به گزارش، در اولین و دومین جلسه دادگاه 11 متهم حضور داشتند و به گفته قاضی مسعودی مقام سه متهم این پرونده خارج از کشور هستند.

در دومین جلسه دادگاه رضا حمزه لو مدیرعامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی دفاعیات خود را ارائه کرد. 

بر اساس این گزارش، متهمان این پرونده به ترتیب رضا حمزه لو (مدیر عامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی)، عباس صمیمی (عضو هیأت مدیره شرکت بازرگانی پتروشیمی و مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری ایران)، مصطفی طهرانی صفا (عضو هیأت مدیره شرکت بازرگانی پتروشیمی)، علیرضا علایی رحمانی (عضو هیأت مدیره شرکت بازرگانی پتروشیمی)، محسن احمدیان (بازنشسته پتروشیمی)، مرجان شیخ الاسلامی آل آقا (مدیر عامل شرکت بازرگانی دنیز و هترا تجارت)، سید امین قرشی سروستانی، سام حامد ساعدیان دایر بر مشارکت در اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در توزیع ارز حاصل  از صادرات پتروشیمی شرکت‌های تولید کننده صاحب محصول، سید علیرضا حسینی (مدیر عامل شرکت پتروشیمی شانگهای)، علی اشرف ریاحی، معصومه دری (مدیر عامل شرکت بازرگانی پتروشیمی دفتر دبی)؛ ابوالفضل ملکی شمس آبادی (تولید کننده نایلون و نایلکس)، سعید خیری‌زاده (مدیر مالی سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی) و محمدحسین شیرعلی دایر بر معاونت در اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور هستند.

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.