گریفیث در صنعا

نماینده ویژه سازمان ملل در امور یمن برای دیدار با حوثی‌ها و بررسی راه‌های اجرای توافقنامه استکهلم وارد صنعا شد.

به گزارش خبرآنی، به نقل از آناتولی، مارتین گریفیث، نماینده ویژه سازمان ملل در امور یمن در رأس هیأتی برای دیدار با حوثی‌ها وارد صنعا شد.

قرار است وی با مسئولین حوثی‌ها دیدار و راه‌های اجرای توافقنامه استکهلم را که به عنوان نخستین گام برای حل سیاسی در این کشور مطرح است، بررسی کند.

گریفیث روز چهارشنبه گذشته در ریاض با خالد الیمانی، وزیر خارجه دولت مستعفی یمن که مذاکره‌کننده ارشد دولت مستعفی محسوب می‌شود، دیدار کرده و راه‌های اجرای توافقنامه استکهلم را مورد بحث و بررسی قرار داد.

شورای امنیت سازمان ملل در اواخر ماه دسامبر گذشته پس از توافق استکهلم، قطعنامه تأیید کننده آتش‌بس در شهر بندری الحدیده یمن و اعزام ناظران بین المللی آتش‌بس به این کشور را تصویب کرد.

پنجمین دوره مذاکرات صلح یمنی- یمنی از روز ۶ دسامبر تا ۱۳ همان ماه با نظارت سازمان ملل متحد در سوئد برگزار شد.

انتهای پیام

برچسب ها :

گریفیث

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.