حسن صادقی، معاون اجرایی خانه کارگر، در گفتوگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری خبرآنی، درباره شعار امسال «رونق تولید» گفت: این شعار، شعار درستی است و میتواند ما را به خویشتنِ خویش برگرداند. اقتصاد ما باید متکی بر تولید صنعتی باشد؛ تولیدی که بتواند درون جامعه را اشباع کند، در برون ارز آوری داشته باشد و در بازارهای جهانی عرض اندام کند و جایگزین نفت شود.
وی افزود: حوزه خصوصیسازی، متاسفانه یک شعار توخالی و رانتی برای عدهای شد تا بتوانند از اصل 44 و خصوصیسازی به ثروتهای بادآورده دست یابند و صنعت را نابود کرده و تولید را به محاق ببرند؛ باید خصوصیسازی را برای فراهم کردن زمینه اقتصاد تولیدمحور و رونق تولید، متوقف کنیم و بر مدیریت خصوصی تمرکز شود.
معاون اجرایی خانه کارگر ادامه داد: به جای مالکیت خصوصی و برای اینکه مدیریت بتواند خود را در تولید نشان دهد، امتیاز واگذاری را برای آینده آن تعریف کنیم تا بتوان با درست اداره کردن، دلسوزی و عشق به تولید، کار را پیش ببرد. با متوقف کردن خصوصیسازی اولین گام برداشته میشود.
وی افزود: دوم اینکه نیروی کار، یعنی ما کارگران باید بدانیم امنیت شغلیمان و توسعه سازمان تامین اجتماعیمان منبعث از عملیاتی شدن این شعار است. اگر این شعار محقق شود، کارگران هم امنیت شغلی و هم درآمد بهتری خواهند داشت و تامین اجتماعی آینده بهتری را برای خود و خانوادهمان تضمین خواهد کرد.
صادقی با بیان اینکه تامین اجتماعی متکی به تولید و توسعه تولید است، تصریح کرد: تامین اجتماعی موتور محرک متقابل تولید و توسعه اقتصادی کشور است. بنابراین این شعار، برای ما کارگران میتواند منفعت همراه داشته باشد. لذا سخنم با نیروی کار کشور است؛ شعار مقام معظم رهبری نباید روی زمین بماند اما طبقه کارگر باید موتور محرک اجرایی این شعار باشد و با دلسوزی تمام جهت محقق کردن این شعار با انگیزه بهتر برای تولید با کیفیت و کار و تلاش بیشتر، رونق اقتصادی و تولید را رقم بزند.
معاون اجرایی خانه کارگر ادامه داد: متاسفانه با شعارهای مقام معظم رهبری به صورت بلیبورد، برخورد میشود. در اجرا به ندرت دیدیم این شعارها را با عمق جان بپذیرند که اگر این شعارها را در طول سالهای متمادی آویزه گوشمان کرده بودیم و عمل میکردیم، شاید اوضاع بهتر بود. هر شعاری میتواند در طول سال تحولی را در زندگی اجتماعی ما ایجاد کند و این شعارها برای نامگذاریها با اندیشه صورت میگیرد؛ لذا باید در اجرایی کردن آن تمرکز داشته باشیم ولی در شهرها و حوزههای دولتی و ارگانها با این نامگذاری سالها شعاری عمل میکردند و در حد نشریات و رادیو و تلویزیون و صدا سیما به صورت شعار با آن برخورد میکردند.
صادقی با بیان اینکه من معتقدم تولید، حلقه مفقوده حوزه اقتصاد ماست، تاکید کرد: مقام معظم رهبری به زیبایی به این موضوع واقف هستند و نامگذاری درستی را انجام دادند. اگر درست عمل کنیم، مطمئن باشیم که هم میتواند کشور را از بنبست وضعیت اقتصادی که به لحاظ تحریمها دچار شده نجات دهد و هم امنیت شغلی طبقه کارگر را همراه داشته باشد. همچنین میتواند سازمان تامین اجتماعی را توسعه دهد و توانایی دارد توسعه اقتصادی کشور را رقم بزند.
وی در ادامه گفت: از طرفی کارفرماها باید بدانند اگر میخواهند ثروت آنها ماندگار باشد باید بر تولید تمرکز داشته باشند و تولید را قربانی منافع کوتاه مدت در حوزههای دیگر نکنند و منافع کوتاه مدت را فدای منافع بلند مدت کنند. منافع بلند مدت در تولید مستتر است.
معاون اجرایی خانه کارگر تصریح کرد: شعار و نامگذاری امسال میگوید کار غیرمولد کمتر شود و کار مولد رونق پیدا کند. اقتصاد تولید محور یعنی کار مولد که میتواند آینده کشور را تضمین کند. دولت باید کار غیرمولد را کمتر کرده و بر تولید، یعنی کار مولد تمرکز داشته باشد و از طرفی سرمایهگذاری در حوزههای غیرمولد را ناامن کند. در حال حاضر این همه سرمایه در حوزه ارز، دلار و مسکن سرایز شده فرد کارخانهاش را میفروشد و وام میگیرد و به نام کارخانه، مسکن میخرد. اجازه ندهیم این موضوع به قدری جاذبه پیدا کند تا سرمایه به خود جذب کند، بلکه باید جاذبه آن را کاهش دهیم تا جاذبه تولید بیشتر شود.
انتهای پیام/