آغاز تحصیل در سال ۹۸ از فردا/ برخی مدارس میزبان سیل‌زده‌ها هستند

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، روزهای تحصیلی در سال ۹۸ از فردا آغاز می‌شود.

اکثر مدارس کشور فردا دایر هستند اما وضعیت مدارس سیل‌زده متفاوت است؛ برخی مدارس در این مناطق حادثه دیدند و برخی هم که سالم ماندند، میزبان مردم سیل‌زده هستند.

رضا زینی‌وند مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، تعطیلی مدارس در مناطق سیل‌زده را بنا به تصمیم ستاد مدیریت بحران استان و شهرستان اعلام کرد.

پلدختر و معمولان به مدت یک هفته تعطیل و برای بازگشایی در آینده نیز با توجه به شرایط خاص این مناطق سیل زده، مجدد در ستاد مدیریت بحران تصمیم‌گیری می‌شود.

مدارس رودبار از بخش کوهنانی به مدت یک هفته تعطیل و فعالیت آموزشی در آن مدارس از روز شنبه ۲۴ فروردین آغاز می شود.

تمام مدارس شهری و روستایی دورود و سیلاخور نیز به مدت ۲ روز تعطیل و فعالیت آموزشی این مدارس از دوشنبه ۱۹ فروردین آغاز می‌شود

در نورآباد نیز آن دسته از مدارس روستایی که راه‌های ارتباطی آن قطع است بنابه تشخیص ستاد مدیریت بحران شهرستان به مدت ۲ روز تعطیل است که اطلاع رسانی آن پس از احصا از طریق آموزش و پرورش نورآباد انجام می‌گیرد.

در شهرستان سلسله مدارس روستایی به مدت ۲ روز تعطیل و فعالیت آموزشی از ۱۹ فروردین آغاز می‌شود؛ در کوهدشت تمام مدارس روستایی بخش مرکزی روز شنبه ۱۷ فروردین تعطیل است؛ در بخش پاپی نیز مدارس ابتدایی و راهنمایی روستای کشور و تنگ هفت و مدارس دوره اول و دوم روستای بیشه به مدت ۲ روز تعطیل است.

در شهرستان چگنی مدارس حضرت معصومه (س)و فاطمه زهرا (س) و آموزشگاه معین در شهر سراب دوره و همچنین مدارس روستاههای چم داود،چم چره، چم خوشه، چم پلک، چم دانه، در مرره، سیاه چم، ورپل، انارستان و ژریژبان بخش شاهیوند شهرستان چگنی به دلیل قطع راه‌های ارتباطی به مدت یک هفته تعطیل است.

در رومشگان مدارس روستای خاصی آباد و روستای اسدآباد بخش سوری به مدت ۲ روز تعطیل است.

* مدارس شهرستان‌های آق‌قلا و گمیشان تا 24 فروردین تعطیل است

احسان گوهری راد مدیرکل آموزش و پرورش گلستان گفت: با عنایت به مصوبه شماره 10 شورای هماهنگی مدیریت بحران و شورای تأمین استان گلستان و بنابر درخواست فرمانداران شهرستان‌های آق‌قلا و گمیشان و تأکید مجدد در جلسه مورخه 14 فروردین این شورا، به منظور جلوگیری از مشکلات و حوادث احتمالی کلیه مدارس شهرستان های آق قلا و گمیشان تا 24 فروردین ماه 98 تعطیل اعلام می‌شود.

اداره کل آموزش و پرورش گلستان بنا به تاکید وزیر آموزش و پرورش تمهید مقدمات لازم برای بازگشایی مدارس در 17 فروردین 98 را تدارک دیده بود ولیکن بنابر درخواست فرمانداران شهرستان‌های مذکور و ضرورت اسکان سیل‌زدگان و نیز دستگاه‌های امدادرسان در اماکن آموزشی، با تعطیلی مدارس تا 24 فروردین ماه موافقت می‌کند.

* اسکان سیل‌زدگان در مدارس

محمد تقی‌زاده مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: همکاران ما که در ستادهای اسکان اضطراری سیل‌زدگان فعالیت می‌کنند در هنگام تعطیلات نوروزی در کنار خانواده‌های خود حاضر نبودند و جا دارد از این زحمات بی دریغ تشکر و قدردانی کنیم.

وی با اشاره به فعالیت بیش از ۳ هزار فرهنگی در ستادهای اسکان اضطراری سیل زدگان خوزستانی، تصریح کرد: اعضای تیم ستادهای اسکان آموزش و پرورش از همان روزهای آغازین نوروز با آموزش و پرورش خوزستان در ستادهای اسکان میهمانان نوروزی و پس از آن با مشکلات ایجاد شده در اثر سیلاب در ستادهای اضطراری سیل زدگان فعالیت کردند.

تقی‌زاده در عین حال با اشاره به اینکه بخش دانش‌آموزی ستادهای اسکان اضطراری اسکان سیل زدگان نیز در شادگان فعال بوده است، گفت: حدود ۸۰ دانش‌آموز علی‌رغم کمترین امکانات در شهرستان شادگان با ستادهای اسکان سیل‌زدگان همکاری کردند.

وی با بیان اینکه در شهرستان کارون نیز اقدامات بسیار مثبتی در راستای رفاه حال سیل‌زدگان برداشته شده است، گفت: آموزش و پرورش کارون روزانه ۲۰۰ پرس غذای گرم را بین سیل‌زدگان توزیع می‌کند و ۳۰ خانواده سیل‌زده در مدارس شهرستان کارون استقرار پیدا کرده‌‌اند.

همچنین مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان اظهار کرد: در پی وقوع سیل اخیر و آسیب دیدن منازل مسکونی بسیاری از مردم، آموزش و پرورش این استان حدود 60 هزار نفر از هم‌استانی‌های سیل‌زده را  در مدارس و سالن‌های ورزشی تجهیز شده خود، اسکان داده است  که امیدواریم توانسته باشیم قدمی در جهت رفاه حال و حل مشکل این عزیزان برداریم.

* وضعیت مدارس سیل‌زده در مازندران

عسگری نیکزاد مدیر کل آموزش و پرورش مازندران گفت: سیل به سه مدرسه در شهرستان سوادکوه خسارات جدی وارد ساخته است.

وی با بیان این که مدرسه «الزهرا» شهر زیراب، خسارت بالایی دیده ، افزود: محوطه، سرویس های بهداشتی و ساختمان سرایداری به طور کامل از بین رفته و هیچ محوطه‌ای برای مدرسه باقی نمانده است. همچنین آب به زیر ساختمان مدرسه نفوذ کرده و هر لحظه ، احتمال فروریختن آن را افزایش می‌دهد؛ بیش از 180 دانش‌آموز دوره دوم متوسطه در این دبیرستان مشغول تحصیل هستند که دستور فوری برای انتخاب مدارس جایگزین و تهیه امکانات مورد نیاز صادر شده است. دو مدرسه جایگزین را بررسی کردیم.

نیکزاد بیان داشت: یکی از ساختمان‌های وابسته به هنرستان شهید بهشتی زیراب نیز تا حدود زیادی خسارت دیده و امکان فروریختن این ساختمان نیز وجود دارد؛ در شرایط فعلی و در حالی که جریان آب همچنان شدید است، برای ترمیم و یا جلوگیری از ریزش ساختمان نمی‌توان کاری صورت داد. در شهر پل سفید، نمازخانه مدرسه روستای « ازانده رودبار» کاملا تخریب شده است. بقیه قسمت های این مدرسه نیز در معرض خطر قرار دارند.

عسکری نیکزاد در ادامه اظهار داشت: حدود 108 مدرسه در ده شهرستان و منطقه استان در اثر سیل خسارت دیدند که با احتساب این سه مدرسه، تعداد مدارس آسیب دیده به 111 رسیده است .

این مسئول استانی با اشاره به خسارت 50 میلیارد ریالی ناشی از سیل به مدارس استان خاطر نشان کرد: بیشترین مدرسه خسارت دیده مربوط به شهرستان سیمرغ است. اما تنها مدرسه ای که در اثر سیل از رده آموزشی خارج و بلااستفاده شده، مدرسه الزهرا زیراب است که به تنهایی خسارت سنگینی را به آموزش و پرورش تحمیل کرده است.
انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.