به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس،؛ احمد جنیدی در ارتباط با بررسیهای به عمل آمده در نوروز اظهارداشت: تعداد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از آغاز برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی تا روز چهاردهم فروردین به بیش از ۵۲۴ هزار مورد رسیده است.
وی گفت: بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی، مراکز و مدارس اسکان مسافرین نوروزی طی این مدت به 151 هزار مورد، بازرسی بهداشت محیطی از مراکز ، اماکن و رستوران های بین راهی حدود ۲۴ هزار مورد و کل بازرسی های بهدشت محیطی 700 هزار مورد بوده است.
جنیدی اظهار داشت: کل مراکز و اماکن متخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضایی تا روز چهاردهم فروردین ۹ هزار و ۴۰۰ مورد بوده که از این تعداد 660 مورد مربوط به مراکز و رستوران های بین راهی است.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، کل مراکز و اماکن متخلف بهداشتی پلمب شده تا چهاردهم فروردین را 2275 مورد اعلام کرد که 306 مورد آن مربوط به رستوران های بین راهی بوده است.
جنیدی افزود: مقدار مواد غذایی غیر بهداشتی معدوم شده در این مدت 980 هزار کیلوگرم است.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ضمن اشاره به استفاده بازرسین بهداشت محیط از ابزار سنجش پرتابل در بازرسی ها گفت: در این مدت تعداد موارد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی 436 هزار مورد بوده است.
وی اظهار داشت: از آغاز برنامه سلامت نوروزی تا چهار دهم فروردین تعداد موارد کلرسنجی آب 449239 مورد بوده است.
انتهای پیام/