به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری خبرآنی، حجت الاسلام محمدجواد حاج علی اکبری امام جمعه موقت تهران در خطبههای این هفته نماز جمعه تهران، با اشاره به تقارن آغاز سال 98 با ولادت امام علی (ع) گفت: در دهه سوم ماه مبارک رجب قرار داریم و لازم است که از ظرفیتهای این ماه بیشتر استفاده کنیم و در بهره برداری از فرصتهای نیایشی و معنوی آن کوشاتر باشیم.
وی افزود: دهه سوم ماه رجب ایامی است که بزرگترین اتفاق در جهان بشریت رخ داده و آن بعثت خاتم انبیا (ص) است که هیچ روز و شبی در آفرینش به زیبایی، شکوه و الهام بخشی شب و روز بعثت نمیرسد.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به محیط قبل از بعثت پیامبر(ص) خاطرنشان کرد: از معجزات بعثت رسول اکرم این است که از جامعه آکنده به ضلالت آن روزها، جامعهای پیشرفته بسازد و از بین آن جماعت انسانهای بزرگ را تربیت و به بشریت هدیه کند.
حاج علیاکبری با بیان این که انقلاب اسلامی، دنباله بعثت و آرزوهای پیامبر اسلام(ص) است و امیدواریم خدا این انقلاب را به ظهور موعود الهی برساند، گفت: عترت و قرآن در حقیقت یکی هستند و هر دو دستاور بزرگ برای جهان بشریت است یکی نقشه راه سعادت انسان است که قرآن کریم است و شبیه و نظیری در میان کتابهای آسمانی ندارد و پیام بعثت هم بازگشت به قرآن است.
وی با اشاره به روز 12 فروردین که به عنوان روز جمهوری اسلامی نامگذاری شده، گفت: امام خمینی(ره) فرمودند، صبحگاه 12 فروردین که نخستین روز حکومت الله بر جهان است از بزرگترین اعیاد ملّی و مذهبی ماست.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به بیانات نوروزی رهبر انقلاب گفت: سخنرانی ابتدای هر سال رهبر انقلاب یک سخنرانی متقاوت، الهامبخش و راهبردی است که نباید به سادگی از کنار آن عبور کرد. این سخنرانی برای جامعه جوان و مدیران و مسئولان و همه الهامبخش است. باید با مراجعه به آن، برداشت کنیم و مسیر خود را انتخاب کنیم و مراقب باشیم به فراموشی سپرده نشود.
حاجعلی اکبری با بیان اینکه برنامه دشمن، ضربه زدن به اراده ملّی ما است، تصریح کرد: انتخاب شعار سال، یکی از روشهای عالمانه و کارشناسانه برای تقویت اراده ملّی ما است که خواستهها و آروزهای عمومی را در یک نکته اصلی تجمیع میکند تا ملّت عزیز ما بتواند قدمهای بلند را به سوی روزهای بهتر بردارند.
امامجمعه موقت تهران ادامه داد: رهبر انقلاب، سالها پیش دست دشمن را خواندند و نسخه اقتصاد مقاومتی را پیش روی ما قرار دادند و برای تبدیل آن به گفتمان غالب، ارکان و لوازم آن را به عنوان شعار هر سال تبدیل کردند.
وی با اشاره به شعار سال 98 گفت: رونق تولید، به منزله روح اقتصاد مقاومتی است. نباید با این نامگذاری برخورد شعاری کنیم و با اقدامات عالمانه، همه امکانات را برای تحقق این شعار بسیار مهم و حساس در دستور کار همه قرار گیرد. اگر تولید رونق بگیرد، هم کالا افزایش پیدا میکند و با قحطی مقابله میشود، هم تورم کنترل میشود و کاهش قیمتها را شاهد خواهیم بود و هم وابستگی ما به کالاهای خارجی کاهش پیدا میکند. همچنین نیاز ما به ارز خارجی کاهش پیدا میکند و اشتغال جوانان تقویت میشود و بیکاری نیز مهار میشود.
خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه رونق تولید، زمینه پیشرفت در همه زمینهها را فراهم میکند، تصریح کرد: تحقق شعار سال 98، درآمدهای عمومی و درآمد دولت را افزایش میدهد و امید به آینده را در نسل جوان تقویت میکند. همچنین زمینه صادرات فراهم میشود و سرمایههای خارجی را آسانتر جذب میکند.
حاجعلی اکبری گفت: با رونق تولید است که اقتصاد در برابر تحریمها و تکانههای خارجی و خصومت دشمنان، مقاوم میشود و استقلال آن تأمین میشود.
حاجعلیاکبری ظرفیتهای عظیم کشور برای تحقق شعار رونق تولید را مورد اشاره قرار داد و گفت: بازار بزرگ 80 میلیونی داخلی و بازار 600 میلیونی که در همسایگی ما قرار دارد در اختیار ماست و جایگاه رفیعی که ایران در سیاست منطقهای و جهانی دارد، ظرفیتهای ما است.
وی افزود: مهمترین ظرفیت کشور ما، نیروی انسانی تربیتشدهای است که جزء رویشهای انقلاب است. علاوه بر این، امکانات زیرساختی خوبی وجود دارد که در پهنه عمومی کشور فراهم است.
خطیب نماز جمعه تهران وجود تدبیر، برنامهریزی، شجاعت و روحیه جهادی را برای استفاده از ظرفیتهای کشور ضروری دانست و افزود: همچنین نیاز داریم به انسجام ملّی و وحدت سراسری برای اینکه به چنین هدفی دست پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه موانعی برای تحقق شعار سال وجود دارد که باید با آنها بجنگیم، تصریح کرد: برخی موانع فرهنگی وجود دارد؛ مثل تبلی و مصرفگرایی و گرایش به کالاهای خارجی و احتکار خانگی و خلاءهایی که در ارتبط با مهارتها داریم. همچنین در بخشهای گوناگون مشکلات ساختاری و مدیریتی داریم که آنها را هم باید برطرف کنیم. قوانین دست و پا گیر را باید حذف و نظام بانکی را اصلاح کنیم.
حاجعلیاکبری ادامه داد: با ثروتهای بادآورده و حرام باید جدیتر از قبل مبارزه و برخورد شود و دستهای فاسد و فاسق که در اقتصاد ملّی رخنه میکنند و به نیابت از دشمن، علیه اقتصاد ما نقشآفرینی میکنند، قطع بشود تا مسیر برای شکوفایی و تولید باز شود. همچنین باید با واردات بیرویه و غیرضروری مقابله بشود و با استفاده شایسته و افزایش بهرهوری از ظرفیتها، بتوانیم در ارتباط با شعار سال، قدمهای بزرگی را برداریم.
وی با اشاره به سیل روزهای اخیر در کشور گفت: اگر این بشارت که آسمان با ما آشتی کرده و ترسالی بجای خشکسالی آغاز شده درست باشد، خیلی بشارت بزرگی است. اگر حتی مقطعی هم باشد این موهبت الهی است و نباید دشواری های پیش آمده ما را از شکرگزاری نعمت عظیمی که شامل حال ما شده غافل کند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران ادامه داد: شکر عملی یعنی آمادگی ما برای استقبال از بارشهایی که در پیش خواهد بود وگرنه فرصت به تهدید تبدیل می شود و متاسفانه در برخی نقاط کشور هم این مساله رخ داد. مدتی است که خوزستان و اکثر شهرهای دیگر هم به این مساله مبتلا شدند و اوج موضوع در گلستان، مازنداران به ویژه در آق قلا و گمیشان اتفاق افتاده است. اتفاق غافل گیر کننده ای که در شیراز رخ داد و آسیب های وسیعی که به باغات، جاده ها و زیر ساخت ها وارد آمد و البته به سوگ نشستن ده ها خانواده اتفاقاتی است که متاسفانه رخ داده و باید به امید خدا با درس هایی که گرفتیم خود را برای امداد رسانی همچنانی که شروع شده با سرعت عمل آماده کنیم و این کار را ادامه دهیم.
حاج علیاکبری با بیان اینکه اولویت ما عبارت است از، امداد و نجات و رسیدگی به خانواده هایی که آسیب دیدند، تصریح کرد: حاشیه ها را باید کنار گذاشت و علاقه مندان به جناحیسازی مسائل یا کسانی که تحلیل های سطحی دینی ارائه میدهند نباید وارد شوند و همه باید آماده امداد رسانی بیشتر و کاهش آلام و البته پیشگیری از رخ داد اتفاقاتی مشابه است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: آنچه که خوب است و در حال اتفاق افتادن است اینکه امروز همه مسئولین در قوای مختلف در وسط این میدان حضور دارند، قوای مسلح، نیروهای مردمی مجاهدانه در حال خدمت هستند و در کمتر جایی اینطور وحدت و همدلی را در دنیا شاهدیم.
انتهای پیام/