به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، حمید انصاری، مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت:تعداد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از آغاز برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی تا روز ششم فروردین در سراسر کشور به 348 هزار و 330 مورد رسیده است.
وی ادامه داد: طی این مدت بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی و مراکز و مدارس اسکان مسافران نوروزی 102هزار و 14 مورد، بازرسی بهداشت محیطی از مراکز، اماکن و رستورانهای بین راهی 16 هزارو 271 مورد و کل بازرسیهای بهدشت محیطی 466 هزارو 615 مورد بوده است.
وی ادامه داد: کل مراکز و اماکن متخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضایی 6096 مورد بوده که از این تعداد 497 مورد مربوط به مراکز و رستورانهای بین راهی است.
مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت کل مراکز و اماکن متخلف بهداشتی پلمب شده را 1643 مورد اعلام کرد که 273 مورد آن مربوط به رستورانهای بین راهی بوده است. همچنین مقدار مواد غذایی غیر بهداشتی معدوم شده در این مدت 622 هزارو 263کیلوگرم است.
وی گفت: در این مدت تعداد موارد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی 282 هزارو 702 مورد بوده است و از آغاز برنامه سلامت نوروزی تاکنون تعداد کلرسنجی آب 289 هزارو 553 مورد انجام شده است.
انصاری ضمن اشاره به حضور گسترده کارشناسان بهداشتی در مناطق سیل زده افزود: کارشناسان امور بیماری ها ،بهداشت محیط و کارشناسان سلامت روان در مناطق حضور داشته و در حال خدمت رسانی به هموطنان عزیز هستند.
وی گفت: کارشناسان بهداشت محیط معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی استان های مناطق سیل زده بهداشت مواد غذایی ، آب آشامیدنی و اماکن را بصورت روزانه کنترل می کنند.
انصاری اظهار کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ وزارت بهداشت بهصورت شبانهروزی آماده دریافت گزارشهای مردمی درباره تخلفات بهداشتی در سراسر کشور است.
انتهای پیام/