به گزارش خبرنگار دفاعی پایگاه خبری خبرآنی امیر حسین صیفی فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور ارتش جمهوری اسلامی صبح امروز در نشست خبری طی سخنانی اظهار داشت: ما امروز در برهه زمانی حساسی قرار داریم. امروز آنچه در نیروهای مسلح اتفاق افتاده موجب افتخار و سرافرازی مردم است بر همین اساس ما امسال شعاری با عنوان افتخار به گذشته و امید به آینده را طراحی کنیم.
وی افزود: از روز 23 بهمن ماه سال 57 درگیری ها در کشور شروع شد و از آن زمان تا پایان دفاع مقدس، حدود 418 عملیات توسط نیروهای مسلح به اجرا در آمد.
امیر صیفی ادامه داد: در سال های اول انقلاب دشمن هدفش این بود که استقرار تثبیت نظام را با مشکل مواجه کند. در مقابل این راهبرد دشمن نیروهای مسلح نگذاشتند نقشه دشمن عملی شود و آنها همه اهتمام خود را برای ثبات و استقلال کشور بکار بستند.
فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور ارتش تصریح کرد: تنها در همان سال اول جنگ 164 عملیات توسط نیروهای مسلح انجام شد و این یعنی هر دو روز یک عملیات صورت گرفته است. اما عدهای میخواهند این دستاوردها و کارهای بزرگ به فراموشی سپرده شود. در ادامه این روند شاهد هستیم که در سالهای دوم و سوم جنگ عراق هیچ عملیات آفندی علیه ما اجرا نکرده است اما روند عملیاتهای آفندی ما همچنان ادامه داشته است.
وی تصریح کرد: یکی از اهداف ما در راهیان نور تبیین دستاوردهای سال اول جنگ برای مردم است. در سالهای جنگ و بعد از آن وظیفه نگهداری از تمام اسرای عراقی بر عهده ارتش بوده است که در این زمینه هم کار بسیار بزرگی صورت گرفته که باید برای نسل جوان کشور تبیین شود.
امیر صیفی عنوان کرد: هر عملیاتی که در دوران دفاع مقدس صروت گرفته، مسئولیت آن برعهده ارتش و سپاه بوده است. در بسیاری از عملیاتها به دلیل مسائل امنیتی هنوز هم نمی توان ابعاد کامل این عملیاتها را تشریح کرد. اما امروز راهیان نور بستری است تا مقداری از این مسائل را برای مردم بازگو کنیم.
وی اظهار داشت: در هیچ سالی از سالهای دفاع مقدس نیروهای مسلح ما اجازه ندادند تا دور عملیاتهای آفندی به دست دشمن بیافتد و همواره این برگ برنده در اختیار نیروهای مسلح ما بود.
فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور ارتش با اشاره به اقدامات ارتش در راهیان نور امسال گفت: امسال ارتش جمهوری اسلامی به صورت متمرکز در منطقه آب تیمور نمایشگاهی را برپا میکند تا توانمندی های خود را به نمایشگاه بگذارد. علاوه بر آن نمایشگاه توانمندی های دریایی ارتش هم در خرمشهر برگزار می شود.
امیر صیفی تصریح کرد: همچنین در منطقه میشداغ هم یک نمایشگاه فرهنگی به همراه شبیه سازی عملیاتهای دفاع مقدس را در برنامه داریم. نمایشگاه توانمندیهای نیروی هوایی ارتش هم در پایگاه شکاری وحدتی دزفول برگزار می شود.
وی با بیان اینکه ما از وزارتخانههای علوم، آموزش وپرورش و بهداشت ودرمان دعوت میکنیم تا دانشجویان و دانش آموزان خود را به راهیان نور اعزام کنند، گفت: اجرای این کار میتواند تاثیرات بسزایی در روحیه جوانان و نوجوانان ما بگذارد.
امیر صیفی ادامه داد: وظیفه ما در راهیان نور توسعه و تعمیق اقدامات فرهنگی بین مردم بخصوص نسل جوان است. ما به همین منظور در طور بیش از 5 دوره برای راویان برگزار می کنیم تا آنها به صورت روشمند و علمی به بیان تاریخ دفاع مقدس بپردازند.
وی با بیان اینکه سامانه جامع روایتگری در ارتش ایجاد شده است گفت: طی سالیان گذشته هر سال 10 درصد به میزان بازدید کنندگان از مناطق عملیاتی کشور افزوده شده است. در اجرای اردوهای راهیان نور کنترل و نظارت هوشمندانه بر قرار است و این امر موجب شده حتی میزان تصادفات و تلفات جادهای در اردوهای راهیان نور بسیار ناچیز باشد.
فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور ارتش با بیان اینکه 80 درصد شرکت کنندگان در راهیان نور از خادمین راهیان نور رضایت داشتهاند، گفت: من اینجا جا دارد تا از تمامی دست اندرکاران برگزاری راهیان نور تشکر کنم.
امیر صیفی با اشاره به حضور اقشار مختلف مردم در اردوی راهیان نور تصریح کرد: حتی ما زائرانی از ادیان مختلف مانند زرتشتیان و مسیحیان نیز داشته ایم. بر اساس اعلام بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سال گذشته حدود 6 میلیون و هشتصد هزار نفر در راهیان نور شرکت کردند.
انتهای پیام/