شرایط تشکیل ستادهای تبلیغات انتخاباتی مشخص شد

به گزارش خبرنگار پارلمانی ‌پایگاه خبری خبرآنی، بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، در دستورکار امروز (یکشنبه 19 اسفند) نمایندگان در صحن علنی مجلس قرار دارد.

 

وکلای‌ملت در جریان بررسی طرح مذکور با مفاد ماده 36 این طرح با 132 رأی موافق، 26 رأی مخالف و 1 رأی ممتنع از مجموع 203 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

بر اساس ماده 36 طرح مذکور؛ ماده 63 و تبصره‌های آن به شرح زیر اصلاح می‌شود:

ماده 63- هر نامزد می‌تواند در مرکز استان حوزه انتخابیه اصلی دارای یک ستاد تبلیغات مرکزی و در هر یک از حوزه‌های انتخابیه فرعی و تابعه فرعی آن استان نیز دارای یک ستاد به تفکیک خواهران و برادران باشد. در شهرهایی که دارای مناطق چندگانه شهرداری می‌باشند، در هر منطقه‌ای شهرداری یک ستاد انتخابات فرعی به ترتیب فوق می‌تواند دایر شود.

تبصره 1- تشکیل ستاد تبلیغات انتخاباتی اعم از اصلی و فرعی بدون اعلام قبلی نشانی ستاد و نام مسئول آن توسط نامزد یا نماینده رسمی وی به فرمانداری یا بخشداری ممنوع است. فرمانداری یا بخشداری مربوطه موظف است بلافاصله مشخصات فوق را به هیئت اجرائی و هیئت نظارت مربوطه ارسال نماید.

در صورت تخلف از این حکم، فرد تشکیل دهنده ستاد به مجازات درجه شش قانون مجازات اسلامی به استثنای حبس محکوم می‌شود.

تبصره 2- معرفی افرادی که سابقه محکومیت کیفری مؤثر با تخلفات و جرایم انتخاباتی داشته باشند، به عنوان رئیس یا مسئول ستاد اعم از اصلی و فرعی ممنوع و تشکیل آن در حکم ستاد غیر مجاز است.

تبصره 3- مسئولیت اداره و نظارت بر اجرای ضوابط و قوانین توسط ستادهای تبلیغاتی برعهده رئیس ستاد تبلیغات مرکزی هر نامزد می‌باشد. این امر نافی مسؤولیت نامزدها در این خصوص نمی‌باشد.

تبصره 4 - ستادهای تبلیغاتی مکلفند آموزش‌های لازم را به عوامل خود، جهت فعالیت در چهارچوب قانون ارائه دهند.

تبصره 5 - نیروی انتظامی موظف است ضمن هماهنگی با هیئت‌های اجرائی، اقدام به پلمب ستادها و مراکز غیر مجاز نماید و گزارش آن را به هیئت‌های اجرائی و نظارت حوزه مربوطه ارسال کند.

انتهای‌پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.