ضد اطلاعات ارتش آلمان در سالهای اخیر در رابطه با راستگرایان افراطی در نیروهای نظامی آماری منتشر کرده که کمتر از تعداد واقعی بوده است. شمار این گونه سربازان در ارتش آلمان ۴۵۰ نفر تخمین زده میشود.
به گزارش خبرآنی، هفتهنامه اشپیگل در تازهترین شماره خود گزارش داد که آماری که ضد اطلاعات ارتش آلمان (MAD) از نظامیان راستگرای افراطی این کشور منتشر کرده یا در اختیار پارلمان گذاشته، تنها بخشی از واقعیت بوده است.
این مجله میافزاید، یکی از روسای سازمان ضد اطلاعات ارتش در جلسه محرمانه کمیته داخلی در بوندستاگ در اواسط فوریه اذعان کرد که سازمان اطلاعات با گروههای خارجی و بوندستاگ تنها در موارد اندک و مشخص مربوط به افراطگرایان ارتباط داشته است.
براساس این گزارش، در ماه فوریه نماینده ضد اطلاعات ارتش در یک جلسه تحقیقاتی وزارت کشور اذعان کرده است که آمار منتشره تنها افرادی را دربر میگرفته که وابستگی آنان به گروههای راستگرای افراطی ثابت شده است.
بر اساس آمار رسمی در سال ۲۰۱۸ چهار نظامی به دلیل وابستگی به ایدئولوژی راستگرایانه افراطی اخراج شدند، در حالی که به گفته نماینده ضد اطلاعات ارتش "حدود ۱۰" نظامی دیگر به همین دلیل تحت نظر بودهاند و شماری از آنها نیز اخراج شدهاند.
در گزارش اشپیگل آمده است که ضد اطلاعات ارتش آلمان در حال حاضر در این زمینه مشغول بررسی ۴۵۰ پرونده است. ۳۴ تن از افراد مشکوک متهم به همکاری با گروه "شهروندان رایش" (Reichsbürger) هستند و ۳۴ نفر دیگر هوادار "جنبش هویتگرایان" (Identitäre Bewegung).
افراطگرایان گوناگون در ارتش آلمان
در سالهای اخیر هر از گاهی بحث پیرامون حضور افراطگرایان راست و چپ و مذهبی در ارتش آلمان داغ میشود. اوج این بحثها در سال ۲۰۱۷ و کشف برنامهریزی یک اقدام مسلحانه توسط فرانکو آ، سرباز راستگرای افراطی بود که به تحقیقات گسترده در باره این پدیده انجامید.
از آن زمان، برای جلوگیری از راهیابی افراطیون به ارتش آلمان، تحقیقات گستردهای در مورد متقاضیان صورت میگیرد. این تحقیقات بستگی به شغل یا ماموریتی که فرد در آینده به عهده میگیرد طبقهبندی شده است و در آن، از جمله وابستگی فرد و اعضای خانواده او به گروههای فعال مذهبی و سیاسی هم بررسی میشود.
ضد اطلاعات ارتش در ماه مه ۲۰۱۸ اعلام کرد که شمار افراطیون در ارتش کاهش یافته است.
بر اساس گزارش این سازمان اطلاعاتی، شمار سربازانی که به ظن تمایل یا وابستگی به راستگرایان افراطی مورد بازخواست قرار گرفتهاند، از سالانه ۶۰۰ نفر به حدود ۳۰۰ نفر کاهش یافته است.
از سال ۲۰۱۱ تا ماه مه ۲۰۱۸ حدود ۳۰۰ نفر هم که مظنون به هواداری از گروههای اسلامگرای افراطی بودهاند شناسایی شدند.
انتهای پیام