روابط با چین از منظر وزیر دفاع آلمان

وزیر دفاع آلمان در مصاحبه‌ای با مجله «فوکوس» درباره مسائل مختلفی از جمله تهدید موشکی چین علیه روسیه و پیمان منع تسلیحات اتمی میان‌برد (آی‌ان‌اف) صحبت کرد.

به گزارش خبرآنی، اورسولا فون درلاین، وزیر دفاع آلمان در مصاحبه‌ای با مجله فوکوس گفت: ما بیش از آنکه با چین ارتباط داشته باشیم، با دوستان آمریکایی خود کار کرده‌ایم. به همین دلیل است که مردم درباره مشکلاتی که با آمریکایی‌ها داریم، بیش از مشکلاتمان با چین اطلاع دارند. باید روی چین به شدت تمرکز کنیم.

وزیر دفاع آلمان درباره این که کشورش چگونه باید گسترش نظامی چین را در نظم امنیتی بین‌المللی جا دهد، گفت: فکر می‌کنم که تنها راه، بازگشت و ارتباط برقرار کردن است. هر چه بیشتر از چین بدانیم، بهتر است و هر قدر رابطه نزدیک‌تر شود، منفعت چین بیشتر است. بستگی به این دارد که هر دو روی سکه را نشان دهیم. اگر هکرها بخش‌های همکاری ما را هک کنند، ما باید به صورت واضح به آن رسیدگی کنیم.

او اضافه کرد: پکن شاید به خودش بیاید و به نفع ما هم خواهد بود که دوستانه‌تر و با ذهن بازتر باشد. زمانی که ترامپ اعلام کرد که می‌خواهد از پیمان ۱۹۸۷ خارج شود، من در چین بودم. این توافق بین آمریکا و روسیه است اما او گفت که این پیمان از سوی چین و روسیه نقض شده است. میزبانان من به خاطر این خبر به شدت خشمگین شدند.

فون درلاین همچنین گفت: تفکر چینی‌ها محدود به چند دهه نیست بلکه آنها برای چندین قرن فکر می‌کنند. به همین دلیل است که آنها تاکید زیادی روی روابط بلندمدت دارند. زمانی که من در چین بودم، به من تصاویری از والدینم نشان دادند که ۳۵ سال قبل به استان «آنهویی» سفر کرده بودند. چینی‌ها می‌خواستند خیلی مؤدب باشند و به من هدیه‌ای دادند. این هدیه موارد زیادی از درک روابط چینی‌ها به من یاد داد. مطمئنم که می‌توانیم درباره ارزش‌ها و قوانین صحبت کنیم. نباید به گونه‌ای درباره چین صحبت کنیم که گویا به طور مثال کشوری خارق‌العاده است چون بازار بزرگی دارد یا فاجعه‌بار است چون متفاوت و بزرگ است. باید راهی هوشمندانه برای ایجاد ارتباط با چین بیابیم و البته باید قدرت خود را نیز نشان دهیم. موشک‌های چین تهدیدی برای روسیه هستند و در این زمینه راه‌حل‌های جدید ضرورت دارند.

وزیر دفاع آلمان در پاسخ به سوالی درباره حفظ پیمان ۱۹۸۷ و این که آیا چین به آن می‌پیوندد، گفت: ما به جای صحبت از پله اول، درباره پله پنجم صحبت می‌کنیم. اگر شما دایره‌ای دور چین بکشید، می‌بینید که موشک‌های میان‌برد چینی می‌توانند روسیه را بزنند. نگاهی دیگر به نقشه این را آشکار می‌کند که روسیه باید از دخیل کردن و ادغام چین در چنین پیمانی نفع ببرد چون همان‌طور که راکت‌های روسیه برای اروپا تهدید هستند، راکت‌های چین هم برای روسیه همین مصداق را دارند.

انتهای پیام

برچسب ها :

روابط آلمان

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.