به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، محمد علی بیگی در اتباط با برنامه عملیاتی در سازمان بیمه سلامت طی سال آینده اظهارداشت: هر سازمان برای اینکه بتواند به تکالیف ابلاغ شده در قانون و اسناد بالادستی عمل کند باید نقشه راه و برنامهای داشته باشد تا بتواند به اهداف خود دست یابد. وجود برنامه عملیاتی در سازمان باعث میشود که تمام ادارات کل در کشور و دریافت کنندگان و ارائهکنندگان خدمت در جریان کامل موضوع قرار گیرند و در تحقق اهداف نقش داشته باشند؛ چرا که این موضوع یکی از رمزهای موفقیت سازمانها محسوب میشود.
وی بیان کرد: یکی از خصوصیات بارز برنامه عملیاتی کمی بودن آن است یعنی امکان پایش برای آن فراهم است به نحوی که اگر به هر دلیلی در برنامه انحرافی وجود داشته باشد در طول سال فرصت دارید که آن برنامه را آسیب شناسی و اشکالات را برطرف کنید و اجازه ندهید که برنامه عقب بیفتد.
مشاور مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: یکی دیگر از موارد مهم در برنامه عملیاتی داشتن انعطاف منطقی است که در حین اجرا خودش را نشان می دهد. وقتی شما برنامهای را تهیه میکنید تصور این است که برنامه تدوینی، کامل است ولی در حین اجرا متوجه می شوید که این برنامه شما را به آن نقطه هدف نمیرساند و مستلزم اصلاح است.
بیگی ادامه داد: در سال 97 موضوع استقرار دولت الکترونیک و مدیریت منابع و مصارف اولویت برنامه بیمه سلامت بوده است. نکته مهم این است که وقتی شما بخواهید مدیریت منابع و مصارف و یا استقرار دولت الکترونیک را انجام دهید، خواسته یا ناخواسته باید تغییر رفتار ایجاد کنید . تغییررفتار دراصلاح فرآیندها، راهنماهای بالینی و ... در نهایت موجب می شود که به دلیل اهمیت رسیدن به هدف نهایی، همه بخشها تحت تاثیر قرار میگیرند.
مشاورمدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: علیرغم اینکه زیرساختهای کشور در حوزه آی تی و فناوری اطلاعات کامل نشده، خوشبختانه بیمه سلامت پیشرفتهای خوبی داشته است و تنها برخی برنامهها به دلیل محدودیت در برگزاری مناقصات، تغییر نرخ ارز و عدم تثبیت قیمتها در بازار با مشکل مواجه شده است. با این حال این سازمان در ایجاد سامانهها، پایلوت برنامهها در استانهای کرمان و اصفهان، رفع همپوشانی و به طور اخص در مدیریت منابع و مصارف پیشرفت قابل توجهی داشته که قصد داریم در سال 98 نیز ایرادها و آسیبها را شناسایی و رفع کنیم.
انتهای پیام/