رئیس ستاد ارتش روسیه:آمریکا سیاست خارجی تهاجمی در پیش گرفته‌ است/به نظامی‌سازی فضا پاسخ می‌دهیم

معاون وزیر دفاع روسیه گفت که آمریکا و متحدانش بر روی اقدامات نظامی علیه کشورهایی که دوست ندارند، همکاری می‌کنند. این مقام دفاعی روسیه همچنین به اوضاع در لیبی، عراق و اوکراین اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، اقداماتی مشابه در حال انجام در ونزوئلاست. وی گفت که روسیه به هرگونه تلاش آمریکا برای نظامی کردن فضا پاسخ می‌دهد.

به گزارش خبرآنی، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، والری گراسیموف، معاون وزیر دفاع روسیه و رئیس ستاد کل ارتش این کشور گفت، همکاری آمریکا و متحدان برای از میان برداشتن کشورهایی است که دوستشان ندارند و با این اقدامات نظامی خصمانه حق حاکمیت این کشورها را تضعیف کرده و نهادهای منتخب دولتی را سرنگون می‌کنند.

گراسیموف افزود: آمریکا و متحدانش موضعی تهاجمی در سیاست خارجی خود در پیش گرفته‌اند. آنها دست به اقدامات نظامی خصمانه می‌زنند که شامل حملات جهانی، نبردهای گسترده می‌شود. آنها از انقلاب‌های رنگین و قدرت نرم استفاده می‌کنند. هدف آنها از میان برداشتن کشورهایی است که دوستشان ندارند  که این اقدام با تضعیف حق حاکمیت آنها و تغییر در نهادهای منتخب و قانونی این کشورها صورت می‌گیرد.

این مقام دفاعی روسیه همچنین به اوضاع در لیبی، عراق و اوکراین اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، اقداماتی مشابه در ونزوئلا در حال انجام است.

وی همچنین گفت، تمایل آمریکا برای استفاده از فضا برای اهداف نظامی پیش نیاز نظامی کردن فضاست و روسیه به این تهدیدهای احتمالی پاسخ می‌دهد.

وی تاکید کرد: اخیراً، پنتاگون تمایلاتش را برای استفاده از فضا به منظور اهداف نظامی اعلام کرده است. برای این منظور هم، شاخه‌ای جدید از سربازانش در حال تشکیل یک نیروی فضایی هستند که پیش نیازی برای نظامی کردن فضا است. تمامی این اقدامات ممکن است به یک اوضاع تهاجمی گسترده نظامی و سیاسی منجر شود و روسیه باید به این تهدیدهای نظامی با اقدامات مشابه پاسخ دهد.
گراسیموف از دانشمندان نظامی روسیه خواست تا تحقیقات برای اقدامات در راستای مقابله با دشمن احتمالی در فضا را انجام دهند و گفت: آنها باید روش‌های جدید استفاده از تسلیحات پیشرفته و همچنین انجام اقداماتی در جهت مقابله با اقدامات احتمالی نظامی را از سوی دشمن احتمالی در فضا و از فضا را ارائه کنند.

وی تاکید کرد که وظیفه اصلی استراتژی نظامی روسیه اقداماتی در جهت با ثبات سازی و انجام اقداماتی در جهت بازدارندگی غیر اتمی و اتمی است. هر مهاجم بالقوه باید بداند که هرگونه اقدامی علیه روسیه و متحدانش ناکام می‌ماند. کسی که این کار را انجام می‌دهد، مدت زیادی برای دریافت پاسخش معطل نمی‌ماند. مدل‌های مختلف تسلیحاتی شامل انواع جدید سلاح استفاده و ساخته می‌شود. تولید انبوه انواع تسلیحات جدید در روسیه با هدف تجهیز نیروهای مسلح به آنها آغاز شده است. هیچ شکی نیست که روسیه در این زمینه پیشرو است. همچنین تصمیمی گرفته شده که بر اساس آن، همکاری‌ها برای طراحی و ساخت سیستم‌های موشکی میان برد و کوتاه برد فراصوت مستقر در زمین صورت گیرد.

این مقام دفاعی روسیه ادامه داد، ساخت چنین تسلیحات جدیدی روسیه را به یک رقابت تسلیحاتی جدید وارد نمی‌کند. ساخت تعداد کافی از سیستم‌های بازدارنده جدید براساس بودجه دفاعی برنامه ریزی شده صورت می‌گیرد.

گراسیموف گفت: سیاستی که کشورهای غربی آن را پی گرفته اند، روسیه را مجبور کرده تا به این تهدید با ایجاد تهدید پاسخ دهد، برای حملات آتی علیه مراکز تصمیم گیری و مراکز پرتاب برنامه‌ریزی کند.

این مقام دفاعی روسیه همچنین تاکید کرد، واشنگتن در حال ادامه گسترش حضور نظامی خود در نزدیکی مرزهای روسیه و از میان برداشتن پیمان‌های مربوط به محدودسازی و کاهش تسلیحات است که به تضعیف ثبات استراتژیک منجر می‌شود.

در سال ۲۰۰۲، آمریکا به صورت یکجانبه از پیمان ۱۹۷۲ ضد موشک بالستیک خارج شد و پس از آنکه حضورش را در پیمان ۱۹۸۷ منع نیروهای اتمی میان برد هم به حالت تعلیق درآورد، گام بعدی‌اش احتمالاً امتناع از تمدید پیمان استار جدید باشد.

وی همچنین گفت که برای نخستین بار  نیروهای مسلح در اجرای عملیات امدادرسانی مورد آزمایش قرار گرفتند.

گراسیموف در نشست عمومی آکادمی علوم نظامی روسیه افزود، از جمله تحولاتی که پس از پایان درگیری در سوریه رخ داد می‌توان آزمایش عملی نوع جدیدی از به کارگیری از نیروهای مسلح روسیه در عملیات انسان دوستانه نام برد.

این مقام مسئول گفت، طی یک بازده زمانی کوتاه عملیات خارج کردن ساکنان غیرنظامی از مراکز مسکونی در حلب، غوطه شرقی همزمان با انجام ماموریت‌های جنگی مربوط به نابودی گروه‌های تروریستی در این مناطق برنامه‌ریزی و اجرایی شد.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.