به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، شبنم جلیلالقدر متخصص کودکان و فلوشیپ خواب در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی خواب برگزار شد، اظهار داشت: طبق برخی از مطالعات انجام گرفته، اختلالات خواب در کودکان و افراد زیر هجده سال ۳۰ حدود درصد آنها را گرفتار میکند و میتوان گفت که یکسوم کودکان اختلال خواب دارند.
وی افزود: ترس از به خواب رفتن، مقاومت در رفتن به رختخواب، بیداریهای مکرر شبانه، صبح زود بیدار شدن، بدرفتاریهای طول روز و اختلال توجه از جمله مشکلاتی است که در حوزه خواب کودکان وجود دارد.
یک فلوشیپ خواب گفت: ما پزشکان به دنبال یافتن بیماریهای زمینهای که باعث بیخوابی میشود هستیم، ولی والدین باید در زمینه اختلال خواب کودک توجه لازم را داشته باشند و رعایت بهداشت خواب در کودک خود را مدنظر قراردهند، البته این در حالی است که بیماری پشت مشکل خواب کودک نباشد.
جلیلالقدر گفت: بیشفعالی، رکود تحصیلی، قطع تنفس در خواب، عفونت گوش به صورت مکرر، کابوسهای شبانه، خوب وزن نگرفتن کودک، بیاشتهایی، اختلال در تکامل و خروپف در خواب از جمله مشکلاتی است که سبب اختلال خواب در کودک میشود.
وی گفت: زمان خواب و بیداری کودک باید مشخص باشد، تفاوت خواب در روزهای هفته با آخر هفته بیش از یک ساعت نباشد، جای خواب کودک ثابت باشد و اتاق خواب دمای مناسب ۲۱ تا ۲۴ درجه داشته باشد.
فلوشیپ خواب گفت: والدین باید شب ادراری مقاوم درمان، دندان قروچه و تعریقهای شبانه را در کودک خود جدی بگیرند و جهت درمان آن به پزشک مراجعه کنند.
انتهای پیام/