به گزارش خبرنگار حوزه زنان خبرگزاری فارس، مجتبی حسینی معاون هنری وزارت ارشاد رئیس کارگروه مد و لباس در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره مد و لباس فجر با اشاره به پشتوانه هفت ساله این جشنواره گفت: تجربیات این ۷ سال دستمایه رویکردهای جدید در این زمینه فرهنگی شد و با همکاری خانواده فعال مدل لباس بدایعی به جلوه آمده است.
رئیس کارگروه مد و لباس جشنواره با بیان اینکه این جشنواره با محوریت یک آیین نامه کار خود را آغاز کرد گفت: کوشیدیم تا بر رسالت اصلی خود که ارتقا و تعالی طراحی با تمرکز بر رویکرد هنری است موفق شویم.
حسینی در ادامه گفت: نشست ها و کارگاه های علمی و عملی مانند رکن رکین این جشنواره مورد توجه قرار گرفته و به مساله چهل سالگی انقلاب و ارزشهای برآمده از آن نیز توجه خاصی شد.
معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه نگره و زمینه ویژه نقش مکران در این جشنواره مورد توجه قرار گرفت ابراز داشت: این زمینه دارای دو ویژگی بود، توجه به سرمایه های ارزشمند جغرافیای، تاریخی ایران با گوهر درخشنده مکران و کشف منبع عظیمی که الهام بخش هنرمندان.
حسینی این مسئله را موجب همافزایی میان پدیدآورندگان آثار دانست و گفت: در طول برگزاری بازدیدکنندگان به اتفاق نظر بر رشد کیفیت جشنواره تاکید داشتند.
رئیس کارگروه مد و لباس کشور با اشاره به برگزاری بخش بینالملل این جشنواره در منطقه چابهار خاطرنشان کرد: این مسئله با زمینه توافق نامه ای که میان معاونت هنری وزارت فرهنگ و منطقه آزاد اتفاق افتاد.
وی نشانه های پر معنا در جامعه ایرانی و لباس ایرانی را شعر و ثغور دانست و گفت: لباس ایرانی با چنین طراحی هایی به مثابه نگارخانهای از فکر و هنر تبدیل کرده است.
وی افزود: حال با این روش می توانیم اقلیم و فرهنگ ایرانی را با این آثار را با اعتماد به نفس در عرصه جهانی معرفی کنیم.
انتهای پیام/