به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، سردار حسین اشتری در جلسه شورای عالی روابط بین الملل ناجا که با حضور روسای پلیس های تخصصی و معاونان ناجا در مرکز پلیس بین الملل برگزار شد، گفت: برای روان سازی ماموریت های نیروی انتظامی بایستی پلیس اینترپل ظرفیت مسئولیت های بین بخشی را در خود تقویت کند.
وی ادامه داد: قاعدتا اجرا و پی جویی ماموریت هایی که بخشی از آن به پیگیری در خارج از کشور نیاز دارد برعهده پلیس های تخصصی است اما روان سازی و هماهنگی روابط با پلیس دیگر کشورها می بایست توسط پلیس اینترپل انجام شود.
فرمانده ناجا با تاکید بر مطالعه تطبیقی توانمندی های پلیس در سطح دنیا، افزود: تعامل و برقراری ارتباط با سفرا و وابستگان نظامی و استفاده از این ظرفیت می تواند پلیس را در توسعه امنیت یاری دهد.
وی خاطرنشان کرد: استرداد مجرمان در سطح بین المللی اثرات مثبتی در جامعه دارد و باعث امید بخشی در اذهان عمومی می شود لذا باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
عالی ترین مقام انتظامی کشور ادامه داد: لازم است پروتکل هایی با دیگر دستگاه های ذیربط امضا شده تا ماموریت های پلیس در این خصوص تسهیل و روان سازی شود.
سردار اشتری با بیان اینکه برای هر حادثه تروریستی که در کشور رخ می دهد بایستی پرونده ای با جزئیات کامل در پلیس بین الملل تشکیل شود تا شناسایی گروه های تروریستی و دستگیری اعضای آنها تسریع شود، گفت: توسعه حوزه فعالیت پلیس اینترپل در کشورهای مختلف نیازمند افزایش حضور افسران رابط در آنهاست.
وی ادامه داد: هرچه ارتباط پلیس با کشورهای دیگر بیشتر شود قطعا ماموریت های پلیس اینترپل با سرعت و موفقیت بیشتری صورت می گیرد.
فرمانده ناجا با تاکید بر اینکه بحث اطلاع رسانی یک موضوع مهم و مورد نیاز به خصوص در حوزه ماموریت های پلیس بین الملل است، گفت: اطلاع رسانی ها در این خصوص بایستی با بررسی کارشناسانه و با رعایت موارد اعلامی از سوی سازمان و اصول دروازه بانی اخبار انجام شود.
سردار اشتری یادآور شد: مدیریت حوزه بین الملل نیازمند احصا و بررسی قوانین پلیس اینترپل است تا با اشراف اطلاعاتی کامل بتوانیم نقشه راه را در اجرای ماموریت ها با درایت ترسیم کنیم.
وی در خصوص مشارکت پلیس در نمایشگاه های بین المللی، گفت: در این خصوص هم باید بررسی های کارشناسانه صورت گیرد و بر مبنای تخصص و ضرورت ها اقدام شود.
فرمانده ناجا با اشاره به اینکه برای تسهیل در کنترل تردد افراد در مبادی ورودی و خروجی کشور تلاش می شود تا گذرنامه های بیومتریک ارتقاء یابد، افزود: با الکترونیکی شدن گذرنامه ها امکان هر گونه کلاهبرداری و سوء استفاده در این زمینه از بین خواهد رفت.
سردار اشتری در خاتمه ضمن تقدیر از اقدامات شایسته پلیس بین الملل نیروی انتظامی، عنوان کرد: پلیس جمهوری اسلامی ایران باید مومن، متعهد، هوشمند و دارای دانش روز باشد تا با ارتقاء امنیت روزبه روز شاهد پیشرفت آن در عرصه های مختلف باشیم.
انتهای پیام/