زندانهای رژیم صهیونسیتی به جای درمان اسرای بیمار در این زندانها با استفاده از "قرصهای مسکن" تلاش دارد از شدت درد آنان بکاهد.
به گزارش خبرآنی، طبق گزارش هیئت امور اسرا و آزادگان، دهها تن از اسرای فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی از قرصهای مسکن برای کاهش درد خود استفاده میکنند و اداره زندان این قرصهای مسکن را جایگزین درمانهای اصلی کرده است.
بنا بر گزارش ارم نیوز، هیئت امور اسرا و آزادگان در بیانیه مطبوعاتی خود اعلام کرد: اسرای بیمار فلسطینی در بیمارستان زندان "الرمله" به خاطر بیماریهای سخت و مزمن که نتیجه بیتوجهی پزشکان زندان است سالانه هزاران قرص مسکن و آرامبخش برای کاهش دردهایشان استفاده میکنند.
در این بیانیه همچنین آمده است: اکثر اسرای بیمار از ضعف رنج میبرند و در سایه نبود پیگیریهای سلامتی لازم و عدم فراهم کردن کادر پزشکی از وضعیت بد جسمانی رنج میبرند. آنها بدون استفاده از ویلچر نمیتوانند حرکت کنند. این بیمارستان خالی از هرگونه پزشک یا تیم پزشکی و پرستار است.
همچنین مدیریت زندانهای اسرائیلی چهار اسیر در داخل زندان را به منظور نظارت بر بیماران دیگر به کار گرفته است.
طبق بیانیه این هیئت، ۱۷ اسیر بیمار تقریباً به طور دائمی در کلینیک زندان "الرمله" هستند که این امر خطرناکترین حالت بیماران در زندانها است.
در این بیانیه آمده است: این اسرا در معرض بیتوجهی پزشکی به طور عمدی و برنامهریزی شده قرار دارند که منجر به مرگ برخی از آنها شده است.
طبق گزارش این بیانیه، از میان این اشخاص کسانی هستند که از بیماری سرطان، فلج، بیماریهای قلبی و روده و قطع عضو رنج میبرند و برخی از آنها نیز در اثنای عملیات بازداشتشان به خاطر شلیک گلوله زخمی شدهاند.
هیئت امور اسرا و آزادگان اعلام کرد: اکثر بیماران زندان "الرمله" حدود ۲۰ الی ۲۵ قرص مسکن روزانه مصرف میکنند و برای فرار از دردهایشان بیش از ۱۸ ساعت در روز میخوابند.
در همین راستا، امجد ابوعصب، رئیس کمیته خانوادههای اسرای فلسطینی در قدس تصریح کرد: تنها دارو برای درمان این اسرای بیمار قرص پانادول است و نیروهای رژیم صهیونیستی مانع ورود پزشکان از خارج از زندان برای معاینه بیماران میشوند.
ابوعصب در ادامه افزود: به رغم وخامت وضعیت سلامتی دهها اسیر و ابتلای آنها به سرطان نوع سه و چهار سربازان اسرائیلی تنها به ارائه قرصهای مسکن به آنها اکتفا میکنند.
وی همچنین گفت: این اسرا طول روز میخوابند تا از دردهایشان فرار کنند و به خاطر تأخیر در معالجه آنها سلامت روانیشان نامساعد شده و تأثیر منفیای بر سلامتیشان گذاشته است. تمامی بیماران از بیماری آنفولانزا گرفته تا بیماریهای کلیوی و یا قلبی بدون مشورت با پزشک متخصص مسکن مصرف میکنند.
انتهای پیام