به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه پایگاه خبری خبرآنی، چهارمین همایش ملی مردم سالاری دینی، صبح امروز (یکشنبه، 28 بهمنماه) در مرکز همایشهای بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در ابتدای این همایش حسن صدوق، رئیس دانشگاه شهید بهشتی، طی سخنانی گفت: به عنوان تجربه شخصی خوب است یادآور شوم که امروز وقتی شاهد هستم در قلب یکی از بزرگترین دانشگاههای کشور همایشی تحت عنوان مردم سالاری دینی برگزار می شود به خود میبالم.
وی با اشاره به شرایط دانشجویان مسلمان پیش از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: پیش از انقلاب ما در خوابگاه امیرآباد حتی برای وضو گرفتن نیز باید تقیه میکردیم چرا که حضور دانشجویان چپگرا و لائیک و همچنین عناصر ساواک در دانشگاه شرایط سختی را برای دانشجویان مسلمان ایجاد کرده بود.
صدوق افزود: در سال 57 با رهبری یک مرجع دینی، انقلابی بزرگ در این سرزمین به وقوع پیوست و امروز در سطح منطقه و داخل کشور شاهد میوههای این انقلاب با شکوه هستیم.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: فضای جهان پس از جنگ جهانی دوم متاثر از لیبرالیسم غربی و حکومتهای برخواسته از آن از یک سو و حکومتهایی تحت تفکرات مارکس و با هدایت لنین و استالین از سوی دیگر بود. این دو دیدگاه اومانیستی و در ضدیت با توحید و خداپرستی در دنیا حکمفرما شد.
وی افزود: در آن روزها کشورهای دیگری که در دنیا بودند باید خود را در یکی از این دو قالب تعریف میکردند و ایران نیز از این قاعده مستثنا نبود. حزب توده تجلی قالب چپگرا و گروهی دیگر در قالب کاپیتالیستی به رهبری آمریکا بودند. در چنین شرایطی بود که با مجاهدتهای مردم و رهبری امامخمینی انقلاب اسلامی با جهش و تکانه بزرگی در سرزمین ایران که ظرفیتهای ژئوپلیتیک بینظیر دارد، به وجود آمد.
صدوق خاطرنشان کرد: ما پیش از انقلاب در شرایطی بودیم که یک ژنرال آمریکایی به ایران میآمد و به نظامیان بلند پایه ایران، امر و نهی میکرد اما در این انقلاب ارزشها و پایداری مردم حفظ شده است؛ البته برای اینکه این پایداری حفظ شود نیاز است که تمهیدات ویژهای در نظر گرفته شود.
وی در پایان اضافه کرد: جمهوری اسلامی میتواند متناسب با شرایط جهان از فشارهایی که به او وارد میشود با هوشمندی رهبر معظم انقلاب و بینش مردم خود را رهایی دهد. آنچه که جاودانگی جمهوری اسلامی را تضمین میکند، رعایت مردمداری، رسیدن به معیشت مردن و تطبیق با مدرنیسم در چارچوب اصول و ارزشهای دینی است.
انتهای پیام/