به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، محمدرضا حافظی رئیس جامعه خیرین مدرسهساز کشور با اشاره به اینکه تعداد مدارس خیرساز، یک ظرفیت ارزشمند برای توسعه فرهنگ نیکاندیشی در بین لایههای مختلف اجتماعی به شمار میآید، اظهار کرد: فرهنگ کار خیر باید از دوران کودکی در وجود آحاد جامعه نهادینه شود و مدرسه کانون اصلی این تحول فرهنگی است و به همین دلیل امسال با برگزاری جشنوارههای مدرسهای در نظر داریم تا ارزش مدرسهسازی را در کل جامعه اشاعه دهیم.
وی ادامه داد: آغاز دهه سوم فعالیت جامعه خیرین مدرسه ساز، خیرین را با مدارس و دانش آموزان پیوند خواهیم داد و این پیوستگی میتواند یک نهضت بزرگ و فراگیر فرهنگی را در سطح کشور توسعه دهد و بدون تردید این اتفاق بزرگ میتواند دستاوردهای پرشماری برای نظام تعلیم و تربیت داشته باشد.
حافظی با اشاره به اینکه حدود 3 میلیون دانشآموز در مدارس خیرساز کشور مشغول به تحصیل هستند، افزود: وقتی خیر به مدرسهای که خود ساخته است دعوت شود و مراسم تکریم از او در مدرسه اهدایی خود، انجام شود این بهترین نوع قدردانی است که حلاوت و شیرینی آن وجود خیرین را لبریز از رضایت و شادمانی میکند.
رئیس جامعه خیرین مدرسهساز، جشنوارههای مدرسهای را یک فرصت ایده آل برای پیوند خیرین و آینده سازان کشورمان دانست و نقش مدیران آموزش و پرورش را در برگزاری موفق این جشنوارهها بسیار مهم ارزیابی کرد.
نخستین دوره جشنوارههای مدرسهای در مدارس خیرساز کشور با هدف تکریم از نیکوکاران مدرسهساز از اسفندماه سال جاری در 20 هزار مدرسه خیرساز کشور برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/