سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره دریافت پیامهای تبلیغاتی از سوی شهروندان که منجر به عضویت آنها در برخی از اپلیکیشنها میشود، اظهار کرد: یک سری از این موضوعات مربوط به بحث فیشینگ است و به این سمت ختم میشود. این پیامها کاربر را به عضو شدن در برخی اپلیکیشنها ترغیب و روزانه مبلغی را از شارژ مالی تلفن همراه آنها کسر میکند.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با اشاره به اینکه گاهی اوقات قبض پرداختی تلفن همراه کاربران در آخر ماه مبالغ نجومی را نشان میدهد، بیان کرد: اگر در چنین مواردی شاکی خصوصی وجود داشته باشد، پلیس فتا پیگیر موضوع خواهد شد؛ در غیر این صورت فردی که مرتکب انجام چنین عملی شده خود وی مقصر بوده و تمام مشکلات پیش آمده نیز بر عهده کاربر است.
وی با بیان اینکه اکثر این اپلیکیشنها جهت کسب درآمد راهاندازی شدند، خاطرنشان کرد: در برخی از این اپلیکیشنها در بدو ورود کاربر و عضویت آنها پیام هشداری از اپراتورها به مشتریان مبنی بر کسر مبلغ ارسال میشود و در بسیاری از مواقع نیز این پیام برای کاربر ارسال نمیشود.
سرهنگ کاظمی در پاسخ به این سوال که آیا فعالیت این اپلیکیشنها قانونی است یا خیر؟ اظهار کرد: مراجع قضایی باید به اینگونه مسائل ورود کنند و تا آنجایی که ما به مسائل ورود کردیم منع قانونی در آن مشاهده نکردیم.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ خاطرنشان کرد: شهروندان با دیدبازتری وارد اپلیکیشنها شوند و طوری رفتار نکنند که در آخر متضرر شوند. در برخی از این اپلیکیشنها به صورت روزانه مبالغی از حساب افراد کسر میشود و از طرفی هم این اپها کاربران را به سمت صفحات فیشینگ هدایت میکند.
انتهای پیام/