کارشناس ارشد روانشناس بالینی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
وحید اکبری متخصص و کارشناس ارشد روانشناس بالینی در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص حساسیت والدین بر کودک اظهار کرد: بسیاری از والدین میترسند که مبادا فرزند خود را با حساسیت لوس کنند، اما حساسیت با لوس کردن متفاوت است.
وی افزود: لوس کردن زمانی به وجود میآید که کودک هر چه خواست در اختیارش قرار دهد، در حالی که حساسیت یعنی کودک را نادیده نگیرید و نسبت به نیازهایش واکنش سریع نشان دهید، سپس مطابق با سن و سالی که دارد، به خواستههایش معقولانه او پاسخ داده شود.
این کارشناس ارشد روانشناس بالینی بیان کرد: در رفتار حساس حتی گاهی کودک را باید محروم کرد تا جایی که بتواند نیازهای خود را با موقعیت تنظیم کند؛ بنابراین خوب است در هر سنی به طور مکرر برای کودک ارضای نیاز و آن چه برایش لازم است یا ضرر دارد، تعریف نمود.
بیشتر بخوانید: پیامدهای دلبستگی ناایمن در دوران کودکی
اکبری با اشاره به اینکه کودک باید در یک دوره طولانی محبت مادرانه کافی و با ثبات را تجربه کند، گفت: اگر والدین برای مراقبت از کودک وقت و تحمل کافی داشته باشند، رشد دلبستگی را به خوبی پشت سر میگذارند و تنها تظاهر به رفتار مادرانه کافی نیست، هر کودکی نیاز به دریافت محبت واقعی و عمیق دارد.
این روانشناس ادامه داد: به مادران شاغل توصیه میشود ساعت کاری خود را کاهش دهند تا بتوانند به خوبی از فرزندان خود مراقبت کنند.
وی تاکید کرد: مادران شاغل به دلیل خستگی کاری، پاسخ دهی به فرزندشان از کیفیت مطلوبی برخوردار نمیشود.
انتهای پیام/