وی با بیان اینکه در این طرح به معتادان بهبودیافته مهارتهای زندگی و کسب و کار آموزش داده میشود، ادامه داد: در نهایت این افراد برای اخذ گواهینامههای مهارت به سازمان فنی و حرفهای معرفی میشوند.
معاون توسعه و پیشگیری از اعتیاد بهزیستی استان تهران گفت: بهبودیافتگانی که در دورههای تخصصی مهارتهایی را کسب کردهاند، میتوانند در آزمونهای فنی و حرفهای شرکت و مدرک مربوطه را اخذ کنند.
وی تشریح کرد: تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ معتاد بهبود یافته به مراکز فنی و حرفهای معرفی شدند و خدمات لازم برای آنها ارائه شده است.
بیشتر بخوانید: ایجاد اشتغال برای ۷۶۰۰ بهبود یافته در سال ۹۶/ استقرار ۱۵ تا ۲۰ مرکز حمایتهای اجتماعی و روانی در تهران
جوادی با بیان اینکه سازمان بهزیستی جهت گسترش و ایجاد شرایط شغلی برای معتادان بهبودیافته، ۱۵ میلیون تومان وام به این افراد پرداخت میکند، گفت: از جمله شرایط اخذ این وام برای بهبودیافتگان، تجربه ۱۸ ماه پاکی است و همچنین باید متقاضیان این وام دوره آمادهسازی شغلی را گذرانده باشند.
وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی برای ادامه کار این افراد را به بانکهای شغلی طرف قرارداد معرفی میکند، تصریح کرد: طی ۹ ماه اول سال جاری ۳۴۸ نفز به بانکهای عامل معرفی شدند.
جوادی ادامه داد: معتادان بهبود یافتهای که مکانی را برای اقامت و زندگی ندارند، توسط مددکار مراکز جامعه پذیری و توانمندسازی حمایت میشوند.
وی با بیان اینکه معتادان بهبود یافته با مراجعه به مراکز جامعه پذیری، مکان اقامت دریافت میکنند، گفت: در این مراکز از این افراد حمایتهای شغلی ویژهای نیز میشود.
معاون توسعه و پیشگیری از اعتیاد بهزیستی استان تهران ادامه داد: هدف ما از حمایت از افرادی که در مراکز جامعه پذیری و توانمندسازی هستند، این است که به خانواده و جامعه وصل شوند.
وی با بیان اینکه ارائه خدمات به بهبودیافتگان در مراکز جامعه پذیری طی ۳ تا ۶ ماه اول رایگان است، خاطرنشان کرد: بعد از بهبود شرایط این افراد توسط امدادگران، معتادان بهبودیافته تنها به صورت شبانه از خدمات این مراکز استفاده میکنند، به طوری که روزها سر کار هستند و شبها به مرکز باز میگردند.
انتهای پیام/
حمایت بهزیستی از معتادان بهبودیافته برای ایجاد اشتغال