وکیل مدافع قربانعلی فرخزاد ابر بدهکار ارزی گفت: موکلم برای رفع تعهدات خود باید از زندان خارج شود.
حسینی وکیل مدافع قربانعلی فرخزاد متهم اخلال در نظام اقتصادی کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که آیا موکلش اقدامی برای رفع تعهدات خود به بانک بعد از گذشت ۱۹ روز از پایان مهلت قانونی دادگاه انجام داده است یا خیر؟ اظهار کرد: این یک کار بزرگ در دستگاه بروکراسی دیوان سالار بانک مرکزی محسوب میشود.
وی با بیان اینکه فرخزاد آنقدر بسته عمل کرده که حتی فرزندانش هم نمیدانند چه اتفاقی رخ داده است، افزود: موکلم یک فرد بیسواد است و همه چیزها را قفل کرده است و در حال حاضر در زندان به سر میبرد. زمانی کارها درست میشود که فرخزاد از زندان خارج شود و در خصوص اقدامات خود توضیح دهد.
این وکیل دادگستری گفت: بنده اقداماتی را برای پیشبرد روند کار انجام دادم، اما نتیجه موفقی نداشت و حال فرصت ۵ روزه به اتمام رسیده است.
حسینی بیان کرد: احتمالا به زودی اتفاقهای جدیدی در روند رسیدگی به این پرونده رخ دهد و به تحقیقات آن کمک کند، زیرا گرههای زیادی در این پرونده وجود دارد.
وی افزود: موکلم در روند رسیدگی به این پرونده همکاری زیادی کرده است.
بیشتر بخوانید: سوء استفاده متهمان اقتصادی از مدارک هویتی/ فروش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار ارز در بازار آزاد با کارتهای ملی اجارهای
گفتنی است؛ روز ۱۱ دی ماه امسال دادگاه رسیدگی به اتهامات قربانعلی فرخزاد به اتهام اخلال در نظام ارزی و پولی از طریق قاچاق عمده ارز به صورت سازمان یافته و شبکهای و به صورت کلان به مبلغ ۴۴۶ میلیون و ۵ هزار و ۳۳۲ دلار در شعبه یک دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی به ریاست قاضی موحد برگزار شد.
فرخزاد از تاریخ ۹۴/۰۲/۰۱ تا ۹۴/۰۶/۰۱ مبلغ ۲۷ میلیون و ۲۶۱ هزار و ۸۶۴ دلار از بانک توسعه تعاون به بهانه واردات ورق استیل ارز دولتی گرفته است.
وی همچنین از تاریخ ۹۴/۰۴/۳۱ تا ۹۴/۱۲/۲۵ به وسیله پروفرمهایی از بانک اقتصاد نوین ارز دولتی به مبلغ ۹۸ میلون و ۱۲۲ هزار و ۲۶۷ دلار دریافت میکند و بدون اینکه یک ریال برای خرید ارز دولتی پرداخت کند، با همکاری فردی به نام امید اسدبیگی اقدام به دریافت ارز دولتی میکند.
در مرحلهای دیگر فرخزاد از ۹۶/۱۱/۰۵ تا ۹۷/۰۴/۰۵ با تهیه پروفرمهای جعلی ۳۲۰ میلیون و ۶۶۲ هزار و ۲۰۱ دلار از بانک ملی با همکاری تیمور عامری دریافت میکند.
وی با ارزهای دریافتی و فروش آنها در بازار آزاد اقدام به خریداری شرکت ماشین سازی تبریز کرده است.
بیشتر بخوانید: سوءاستفاده از ارز دولتی برای واردات صوری ورق استیل/ محاکمه فردی که بیشترین تسهیلات بانکی را دریافت کرده است
در دادگاه روز ۱۱ دی ماه قاضی موحد به فرخزاد ۵ روز فرصت داد تا تعهدات خود را رفع کند، امروز ۱۹ روز از پایان مهلت ۵ روزه دادگاه برای رفع تعهدات فرخزاد به بانک گذشته است، اما به گفته وکیل متهم اقدامی برای رفع تعهدات صورت نگرفته است.
پرونده قربانعلی فرخزاد ۶ متهم دارد که دو تن از آنها با قرار بازداشت موقت در زندان به سر میبرند و ۴ تن نیز متواری هستند.
متهم ردیف اول این پرونده، قربانعلی فرخزاد فرزند موسی متولد ۱۳۳۲، متأهل، شیعه، ایرانی، ساکن تهران، بدون سابقه کیفری از تاریخ ۹۷/۰۵/۳۰ بازداشت موقت است، وی متهم به اخلال در نظام ارزی و پولی از طریق قاچاق عمده ارز به صورت سازمان یافته و شبکهای و به صورت کلان به مبلغ ۴۴۶ میلیون و ۵ هزار و ۳۳۲ دلار است.
متهم ردیف دوم پرونده تیمور عامری برکی متولد ۱۳۳۷، ایرانی، ساکن تهران، فاقد محکومیت کیفری، بازداشت موقت از تاریخ ۹۷/۰۸/۲۹ است و متهم به معاونت در اخلال در نظام ارزی و پولی به صورت شبکهای و سازمان یافته به صورت کلان به مبلغ ۳۲۰ میلیون و ۶۶۶ هزار و ۳۰۱ دلار است.
علیرضا عامری، حمیدرضا عامری، مکی سلطانی و محمد وکیلی از دیگر متهمان این پرونده هستند که در حال حاضر متواریاند.
انتهای پیام/
تشریح جزئیات پرونده ابر بدهکاری ارزی