به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید حسین ساقی مدیرکل حقوقی و امور استان های صندوق بازنشستگی کشوری اظهار کرد: مشکلاتی که از ۲۰ سال قبل به صندوق مزبور تحمیل شده به سادگی قابل حل و فصل نیست و از ۱۸ صندوق بازنشستگی ۱۷ صندوق در وضعیت قرمز قرار دارد و متاسفانه دولتها در ادوار گذشته کسورات صندوق را از پرسنل اخذ، اما به صورت صحیح این منابع را سرمایه گذاری نکردهاند.
وی افزود: صندوق بازنشستگی کشوری امروز متأثر از این موضوع با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم میکند.
مدیرکل حقوقی و امور استانهای صندوق بازنشستگی کشوری گفت: اداره صندوق بازنشستگی در شرایط حاضر باید به صورت بیمهای و محاسبات اکچوئری اداره شود.
وی در ادامه افزود: به طور کلی در حال حاضر از حقوق پرسنل شاغل کسوراتی کم میشود که باید این کسورات به شکل صحیح محاسبه و در آینده برای همین پرسنل مورد سرمایه گذاری قرار گیرد.
ساقی بیان داشت: صندوق بازنشستگی کشوری هم اکنون در خصوص این محاسبات با نواقصی مواجه است، چرا که دستگاههای مختلف سیستمهای پرداخت حقوق و مزایای گوناگونی دارند که این بار بسیار سنگینی به صندوق تحمیل میکند.
وی توضیح داد: این صندوق با سیاست شخص وزیر رفاه و مدیر عامل صندوق بازنشستگی به سمت و سویی میرود که دیگر چسبندگی به دولت نداشته باشد.
مدیرکل حقوقی و امور استانهای صندوق بازنشستگی کشوری همچنین در پاسخ به این سئوال که به رغم تمامی مشکلات مترتب بر صندوق چگونه انجام چنین کاری امکان پذیر است، افزود: برای تحقق پذیری این مهم در وهله نخست باید بر مشکلات اقتصادی شرکتهای متعلق به صندوق فائق آمد.
وی افزود: بدون شک با شفاف سازی صحیح عملیات مالی شرکتهای وابسته و همین طور حفظ و سرمایه گذاری اصولی منابع این واحدها در بخشهای اقتصادی میتوان در آینده اداره صندوق بازنشستگی کشوری را از دولت جدا کرد.
انتهای پیام/