رئیس دفتر رئیسجمهور با بیان اینکه کارکنان مجموعههای گزینش در سرتاسر کشور میتوانند در عرصه نیروی انسانی تحول ایجاد کنند، گفت: سلامت اداری همواره برای نظام اسلامی و هر نظامی که میخواهد به مردم خدمت کند، اهمیت اساسی دارد.
وی با بیان اینکه یکی از مولفههایی که میتوانیم سیستم و نظام اداری را سلامت کنیم این است که نیروی انسانی متعهد، متخصص و افرادی که درست برای همان کار تربیت شده باشند را به کار گیریم، گفت: در شرایطی که همواره رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور به دنبال این هستند که نظام اداری سلامت داشته باشیم، باید از هر فرصتی استفاده کنیم تا این خواسته و اراده چهل سال گذشته محقق شود.
واعظی هیات عالی گزینش کشور را یکی از گلوگاههایی که میتواند در این زمینه بسیار موثر باشد دانست و افزود: اگر شرایط کنونی کشور و وضعیت جوانان را به درستی درک کنیم و دریابیم چه فردی برای چه حرفهای گزینش میشود، قطعا گام بزرگی برداشته ایم.
رئیس دفتر رئیسجمهور با تاکید بر اینکه آنچه امروز از گزینش در جامعه مطرح است، علامت خوبی نیست، ادامه داد: وقتی بحث گزینش مطرح میشود، جوانی که باید مورد گزینش قرار گیرد انواع مسایل را در ذهن دارد و نگران است که با چه وضعیتی مواجه است.
واعظی با تاکید بر اینکه چگونگی شروع به کار و استقبال از فرد بسیار مهم است، تصریح کرد: باید بستری فراهم کنیم که ملاک کار براساس راستگویی باشد و نه اینکه فرد با تهیه مطالبی به دنبال این باشد تا از این گردنه و فیلتر عبور کند.
رئیس دفتر رئیسجمهور با تاکید بر اینکه اگر شروع به کار فردی بر مبنای صداقت نباشد، در ادامه کار با مشکلاتی مواجه خواهد شد، خاطر نشان ساخت: بخش قابل توجهی از این مسائل به عهده ما است چراکه اسلام به گونهای آموزش داده است که دین سخت گیر نیست بلکه دین زندگی است.
واعظی با اشاره به اینکه اگر گزینش براساس سوالات مورد نیاز روزمره کاری تهیه شود، درنتیجه فرد متناسب با سوالات پاسخ میدهد و طرف گزینش کننده نیز متوجه میشود که آیا این فرد باید انتخاب شود یا خیر، افزود: باید برای یک مهندس به یک روش سوال و برای یک کارمند نیز به روش دیگری سوال مطرح شود.
رئیس دفتر رئیسجمهور تصریح کرد: اگر گزینش را به گونهای تنظیم کنیم که خود آن تبدیل به یک دغدغه شود درنتیجه برای عبور از این مرحله راههای نامناسب انتخاب میشود که این شروع یک مشکل است.
واعظی با اشاره به اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان در نهاد ریاست جمهوری با توجه به تاکیدات رئیس جمهور مبنی بر قانون مداری، گفت: اساس کار دولت احترام به قانون است و در همین راستا تعداد بسیاری از همکاران خوب از جمله آقای وطنی که فردی متدین، دلسوز و اخلاق مدار بودند، مشمول این قانون شدند و باید از تلاشهای دلسوزانه وی به عنوان دبیر سابق هیات عالی گزینش کشور قدردانی و تشکر کرد.
رئیس دفتر رئیسجمهور با اشاره به اینکه رئیس جمهور همواره نگاه ویژهای به موضوع گزینش داشته اند و معتقدند که باید فردی با روحیه مثبت و انگیزه خوب برای این سمت انتخاب شود، ادامه داد: دکتر روحانی بسیار حساس بود که فردی در راس این جایگاه مهم قرار گیرد که از هر لحاظ شایسته باشد و براین اساس حجت الاسلام و المسلمین نقویان را انتخاب کردند.
واعظی با اشاره به قدرت جاذبه فراوان حجت الاسلام و المسلمین نقویان و تسلط وی بر مباحث حوزوی، دانشگاهی و دینی، گفت: از جمله ویژگیهای بارز آقای نقویان ارتباط نزدیک با مردم است و امیدواریم مجموعه گزینش را طبق منویات رهبر معظم انقلاب و تاکیدات رئیس جمهور هدایت کنیم، مطمئن هستیم که با حضور ایشان در راس هیات عالی گزینش کشور، گامهای خوبی در استمرار تلاشهای گذشته برداشته میشود و نوآوریهایی در این عرصه بوجود خواهد آمد.
حجت الاسلام نقویان در این مراسم با بیان اینکه باید با توجه به منویات مقام معظم رهبری، سلیقههای مختلف را کنار بگذاریم، تاکید کرد که باید جذبها را بیشتر از دفعها کنیم.
همچنین واعظی در این مراسم از تلاشها و خدمات «اسدالله وطنی» دبیر سابق هیات عالی گزینش کشور با اهدای لوح تقدیر قدردانی و حکم دبیر جدید هیأت عالی گزینش کشور را به «حجت الاسلام و المسلمین ناصر نقویان» اعطا کرد.
انتهای پیام/